Ben hala çin malı diyorum:)Acaip memnunum 4-5kere kullandım her seferinde nokta atışı gittim gideceğim yere.
Printable View
Ben hala çin malı diyorum:)Acaip memnunum 4-5kere kullandım her seferinde nokta atışı gittim gideceğim yere.
bi bak istersen pirenha ben çok memnunum
http://www.techturkey.com/forum/elek...ml#post5788793
teşekkürler aldım artık sağolun :) bir tane usb kablosu ayarlamaya çalışıyorum bağlantı için bilgisayara onu bulabilirsem güncelleme yapıcam
samsung wave kullanıyorum ndrive yükledim şu an için sıkıntı yok canavar gibi her yeri gösteriyor tam bendeniyetlendim navi almaya baktım nette çocuklar wave için halletmişler navi işini gerek kalmadı wave 8500 kullananlar baksınlar badatürkiye de konusu var tavsiye ederim hız yeni rota çizme kaç km yol var kaç dk sürer hepsini gösteriyor
navigasyonda dünya devi tomtom un bugün kampanyalı olan bir ürününü aldım teknosadan
ürünün kendi satış fiyatı 249 tl
kampanya ile 179 tl + remington pg350gp 8 li erkek bakım seti (hediye)
navigasyon
https://www.tomtom.com/tr_tr/product...onal/index.jsp
set
REMINGTON PG 350GP 7 IN 1 ERKEK BAKIM KİTİ - BAKIM KİTİ - Teknosa.com
ve ekstra olarak 20 tl ye çalınma ve bozulmaya karşı 1 yıl ekstra sigortalattım
toplam garantisi süresi +1 yıl ile 3 yıl oldu tavsiye ederim
kardesım ben cok arastırdım sonunda bunu aldım ve hergun kullanıyorum cok memnunum
Next YE-G 525 5 sanada tavsıye ederım adres aramada sacma bır olay yapmıslar onuda alırsan soylerım ogrene kadar adres bulamıyordum sımdı ıse kapı numarasına kadar gırıyorum
güncel navigasyon tavsiyelerinizi alabilirmiyim?
android yandex yeterlimidir? şarjdan, internet paketinden çok yer mi?
internet desteklimi yoksa offline direk uydu desteklimi istiyorsun..
yani agps mi yoksa gps mi bu önemli..
yandex trafik durumunuda gösteriyor herzaman doğru tutturamasada çoğu zaman tutuyor..
yandex gibi online destekli programların eksisi internet bağımlısı buda cep telefonuna data parası demek birde telefon yada tabletin çekmediği yerlerde ulaşamıycakdır program harita ve diğer data bilgilerine..
İstanbul kazan ben kepçe modunda dolaşıcağım için çok fazla şebekeye ve tele bağlı olmak istemiyorum aslında...internete bağlı olanlar trafik durumuna göre alternatif yollarda gösterebiliyor -ki bu aslında istanbul için iyi bir özellik... ama çok sıkışırsam ibb trafik üzerinde de bakabilirim olmazsa olmaz bir özellik değil...fiyat olarak aşağı yukarı hepsi max 200tl civarı sanırım ama gerçekten güzel bir ürün olursa üstünede çıkabilirim... alırken ömür boyu güncelleme olayına dikkat etmem gerekiyor sanırım,onun dışında hangi özelliklerine dikkat etmem gerek?