kapı hasarı için sadece 2bin TL gider ...
havayastığını katmıyorum ...
Printable View
kapı hasarı için sadece 2bin TL gider ...
havayastığını katmıyorum ...
2 tır arasında kalmış sanırım
bu adamlardan 2 sene önce bir abimize 2007 civic almıştık kötü esnaf değiller değişmedilerse, araba wrx sti sa pert kaydı yok bence alınabilir o kadar abartılacak bir hasarı yok, ama 2000 tl yede mümkünatı yok toplanmaz
para olsa alırdım, en kötü parça parça satardım
27 850 + 10.000 = 37850 < sağlamı zaten bu para mide motorda bişey çıkarsa sti parasına kazalı wrx e biner alan gariban :D
wrx mi sti mı bu?
wrx 10krktr
wrx ise o paralar hala çok yüksek hiç gerek yok
araç bence onden de darbe almıştır.
on çamurluklar ve varsa şaseler tamir edilip biraz adama benzetilmiştir.
on tarafın cıkması bulunur ama kapı ve hava yastıgının bıraz zor bulunur.hemde 4 adet kapı.
ucuz gıbı gorunsede kapının fıyatı bence yuksektır.onun ıcın degıstırmemıslerdır.
alıcıda aman kapıdan ne olacak dıyıp atlayacaktır .
bunlar tamamen şahsi fikrim:)
2 kapı marşpiyel + direk alırsın yenisini takarsın :D sonucta vidalı
Airbag i serviste yaptırıcam dersen 1000 liradan aşağı çıkmaz diye tahmin ediyorum.Kapıyı saymıyorum.Bence hiç gerek yok :)
Hee bostancı sanayide çıkmacı airbagciler de var 300 500 e airbag i yaptırabilirsiniz tercih ederseniz:)
Aracın hasar fiyat tahmini çok yüksektir.Genellikle dikkati üzerinde toplamak ilgi çektirmek için yazılır.Bu arada aracın daha önceden ne bileyim her hangi bir yerden büyük kaza yemiş olabileceğini düşünüyorum resimler onu gösteriyor çünkü
Edit:Bu aracın motoru sağlamsa satın alıp proje yapmak isteyen arkadaşlarda düşünebilir benim içimden geçti:D
yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar. ben sadece bir tarafını sürtmüş o kadar hasarı var diye düşündüm. demek ki büyük kazası olan araçları kısmen toplayıp böyle ufak hasarlı gösterip satmaya çalışıyorlar. hayırlı satışlar o zaman arkadaşa. bu işleri bilenlerden uzak, bilmeyenlere yakın olsun ;)