güzel bi son fiyat versinler :D
Printable View
güzel bi son fiyat versinler :D
böyle salak saçma bişi duymadım ben 15 yaşından büyük araçlara vergi arrtırımı yapıcaklarmış :D bi bu eksikti zaten onu da yapsınlar
güzel uygulama !
fikir fena değil ancak bunu nasıl destekleyecekler ? ya da destekleyecekler mi ? vatandaşın elindeki 3 -5 kuruşla zar zor biriktirdiği parayı 20 yaşında bir arabaya yatırıp işim görülsün mantığıyla aldığı araca sen 2 katı 3 katı neyse artık vergi dayatırsan, bu gariban yeni arabayı nasıl alsın ? yeni araç alımında kolaylıklar sağlanacaksa eyvallah, güzel fikir. ama hiç sanmıyorum. olan gene vatandaşa olur, zengin gene keyfini sürer. düşük emisyonu destekleme cart curt vs. adı altında bi dünya vergi toplayacaklar gene. hakkaten vatandaşı mağdur etmemek ve dünyayı korumak amacıyla yapılacaksa bu iş, vatandaşa denmeliki kardeşim araban havayı çok fazla kirletiyor, milli değerlerimizi tüketiyor, gel sana yeni bir araba verelim, vergi kolaylığı sağlayalım, düşük taksitlerle uzun vadede öde yeni aracın parasını. bunu da hurdaya yedek parçaya verelim vs. denirse hakikaten çok iyi olur. ama nerde bizim memlekette böyle şeyler ?
15 yasından buyuk aracları vergıden dusurceklerıne vergıyı artırıyorlar:D ALLAH ım nasıl bır memlekette yasıyoruz gor halımızı..
Ben her yazdığın cümlene tamamen katılıyorum.En son yazdıkların imkansız gibi devlet böyle bir şeyi kesinlikle yapmaz işlerine geliyor tabiki asıl işlerine gelen mesele tonlarca vergi yüklüyorlar fakat paraya doymuyorlar yetmiyor anlaşılan tabi her şeyin bir sonu vardır.Birde bu durum türkiyede böyle uygulanıyorsa diğer ülkelere ne demeli adamlar altıda kaç yıllık araçla geziyor
itiraf ediyorum
başlıkta yazan "yaşlılar trafikten çekiliyor" yazısını okuyunca sandımki
bunakların ehliyetlerine el koyacaklar
yaşlılar trafiğe çıkamayınca ortalık rahatlayacak diye sevinmiştim eheueuee :D
:D anlaşıldı illa iraktan araba aldırtacaklar :D