ttnette modemi kapatmayınca hız düşmüyor
Bende geçen gün kaydoldum 20mb sınırsız 50gb hız alanı (a.k.k.) 2 yıllık tahahutlu.
:ramo
Cumartesi beni aradılar uygun değildim meşgule attım telefonu, bi müşteri hezimetlerini ariyim uygun olduğumdaFiberci değilimde 16mbit limitsiz kullanıcısıyım RT ettim Bugra, uyarı için teşekkürler. Daha 1,5 yıl kontratım var patlamayalım
![]()
ayın ilk haftasında abanınca kesiyorlar ama yavaş yavaş indirince bir sıkıntı çıkmıyor.
Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor
bana yapılan akk uygulamasına karşılık bulduğum ve aylarca sorun yaşamadan devam ettirdiğim çözüm bu. denemek bedava
oyun, film, müzik, program vs herşey iniyor.
Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor
Para verdikçe adil kullanım alanı 25gb dan 100gb'a kadar artıyo , nasıl bir adaletse, nasıl bir adillikse... sadece superonline da olan bir şey değil , hepsinde var..
7aydır eve internet bağlatamadım, ttnet telefon hattı istememe rağmen 15tl ücret alıyor, superonline ile site yönetimi mahkemelik oldu, metronet , uydunet , kablo fln başka hiçbir alternatif yok.
Grow up! this is just a car
insanlar kotalı kullanım diyince zannediyorlarki download miktarına bir kota koyuluyor o kotayı aşınca fazla para geliyor.Olayın özü 20mb hızında sınırsız interneti kullanıyorsan eğer Mesela 40-50 gb download yada upload yaptığında senin hızını otomatik olarak 1mb'e çekiyorlar.sonra bir bakıyosun türkcell 3g senin fiber internetinden daha hızlı. geçen gün msj geldi telefona adil kullanım felan şeysinden ötürü hızınız 20mb'ten 1mb 'e düşürülmüştür diye.bende şaşırdım 1 yıldır hiç böyle birşey yoktu nerden çıktıysa bu
Gün itibari ile SuperOnline tarafından yetkili bir kişi beni aradı. Yaklaşık 5 kişiden oluşan bir konferans görüşmesi yaptık ve tekrardan konuşmak üzere sözleştik.
Ben;
+ Devlet tarafından yeni yayınlanan bir genelge doğrultusunda, A.K.K. şartları ve kullanım şartları ne olursa olsun, I.S.S. tarafından sağlanan hizmetin %75'in altına düşürülemeyeceğini,
+ 15 Nisan 2010 tarihinden itibaren önce QuikNet adı altında üye olan ve üyeliklerini bu sözleşmeler üzerinden devam eden kullanıcılar ile aramızda ki farkın belirginsizliğini,
+ TTNet, UyduNet, BNet gibi firmalarla ile yapılan rekabetin ve bu rekabetle birlikte devlet tarafından önerilen kanunun bilgilerini,
+ Vaad edilen bağlantı ve indirme/aktarma hızlarıyla alakasız bir hızlarının olduğunu ve buna rağmen hiçbir şey söylemediğimi/söylemediğimizi,
tam manasıyla anlattım. Genel Müdürlük ile yapılacak görüşme sonrasında yarın tekrardan görüşmek dileğiyle dediler ve bütün notlarımı aldılar. Sanıyorum ki, iyi araştırmalarım ve sizlerinde destekleri sayesinde bu işi kurtarıcaz gibi gözüküyor.
Ayrıca, avukatım ile yapmış olduğum görüşmeler sırasında da gözüküyor ki, A.K.K. konusunda haklı bile olsalar, yeni yapılan internet genelgeleri ve genel sorunlarla ilgili tamamiyle tüketici haklı gözüküyormuş. Kısacası; gözünü sevdiğiminin Speed Test'i =)
Bu arada belirtmeden edemiyorum ki gerçekten çok uyuz oldum. 4.23. Madde'de yazan; internette yer alan kullanım koşullarınıda kabul etmiş sayarsanız ifadesine göre, bilgisiyarımıza bile el koyma haklarına sahip olabilirler demekmiş bu. Çünkü kullanım doğrultusunda yaptıklarımız da baz alınabilirmiş. Utanmasalar maddi/manevi yiyecekler.
SuperOnline böyle bir firma değildi. Gayet başarılı ve dürüst bir firmaydı, geçmişte yaşadıklarımı göz önünde bulundurarak anlatıyorum. Ne zaman ki Turkcell el attı, iyice *** oldu.
çozumlemeleri gerek zaten birçok kullanıcı bilinçsiz bunu kullanıyorlar
eğer herkesi bilinçlendirilebiliceği korkusu sararsa onları herşeyi düzeltirler mecbur![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Buğra bey, işini takip etmekle iyi yapmışsın. Bunlarda ki zihniyet uyuyanlara geçirelim zihniyetidir. Biz zamanında çok bağırdık bizim kotamızı kaldırdılar sizde dilekçe verin diye kimse kılını kıpırdatmadı. Sizi tebrik ederim, koyun olmayıp hakkınızı aradığınız için.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)