User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
74 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Turkcell SuperOnline A.K.K.

ondertopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ttnette modemi kapatmayınca hız düşmüyor
    EkN garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende geçen gün kaydoldum 20mb sınırsız 50gb hız alanı (a.k.k.) 2 yıllık tahahutlu.
    :ramo

Buğra A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SuperOnline ile yaptığım görüşmeler doğrultusunda; konu ile alakalı en yakın zamanda bilgilendireleceğimi belirttiler. Yarını bekliyorum, bakalım.

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Buğra A. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SuperOnline ile yaptığım görüşmeler doğrultusunda; konu ile alakalı en yakın zamanda bilgilendireleceğimi belirttiler. Yarını bekliyorum, bakalım.
    herhangi bi sonuç alınamayacağını düşünmekteyim ama temennim inşallah bi sonuç alınır
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

erkin006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adaletine akk...gerçi beni ilgilendirmiyor ama
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uludağ meydanda tam yanlarken Erkini gördük

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erkin006 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adaletine akk...gerçi beni ilgilendirmiyor ama
    sende pimi çekilmiş bomba havası gördüm bi an şöyle bi geyik konusu açılsada yardırsam diye bekliyosun sanki
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Cumartesi beni aradılar uygun değildim meşgule attım telefonu, bi müşteri hezimetlerini ariyim uygun olduğumda Fiberci değilimde 16mbit limitsiz kullanıcısıyım RT ettim Bugra, uyarı için teşekkürler. Daha 1,5 yıl kontratım var patlamayalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maalesef ki, gereken ilgi olmadığı için 35 RT alabildik. TT olması için çok RT şart. Yarını bekliyorum ben. Bakalım neler diyecekler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayın ilk haftasında abanınca kesiyorlar ama yavaş yavaş indirince bir sıkıntı çıkmıyor.
    Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı banshee8831 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    KESİNLİKLE OKUYUN !!!

31 mayıs 2011 tarihinden itibaren superonline 20 mbit download/ 5 mbit upload kullanıyorum. 69 lira ödemem gerekiyor normalde ama 20 lira indiriyorlar ve 49 lira ödüyorum. sanırım 2 sene boyunca böyle sürecek.

AKK olayına gelince aynı sorunu ben de yaşadım. ilk 3 ay gece gündüz indirdim. bilgisayarım sürekli açıktı. 3. ayın sonunda dönem ortasında telefonuma mesaj geldi kotanın %80'i kullanıldı diye. 15 dakika geçmeden yeni bir mesaj daha geldi kota doldu hızınız 1 mbit'e düştü diye. evde yoktum torrent açıktı indirme yapıyordu.

hemen müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım. kem küm ederek bana olayı açıkladılar. akk varmış. kotam dolmuşmuş. dedim ne saçma iş böyle birşey yoktu. 3 aydır neredeydiniz dedim. yeni yeni uygulamaya koyuldu dedi. yapacak birşeyim yok tabi. kampanyadayım çıkarsam bir sürü para ödetecekler.

geri tt net'e dönsem aylık 109 lira ödüyordum 8 mbit için. diğer sağlayıcılarda işe yaramıyor superonline' ile devam ettim.

Aradan zaman geçti kasımdan itibaren işin 3 kaatını öğrenmiş durumdayım.

aylık transferim 2 bilgisayar için download/upload olarak ortalama 500 Gb. evet 500 gb. normalde 100 bilemedin 200 de kesmeleri lazım ama bende kesmiyorlar. şu şekilde oluyor o da:

1- torrent'den dosya çektiğim için bu kadar trafik var. torrent programını, bilgisayarı hatta modemi gece gündüz açık tutmuyorum artık. işim biter bitmez kapatıyorum torrenti. genelde uykuda ya da kapalı oluyor bilgisayarım. modemi ise çoğunlukla kullanmadığım zamanlarda kapalı tutuyorum. Eskiden hepsi gece gündüz açıktı. tabi oradan trafiği görüyorlar. direk kapatıyorlardı ayın ortasında maaşı bitmiş memur gibi kalıyordum ortada.

2- faturamı anında ödüyorum ilk ücretlendiği gün internetten. eskiden en son güne kadar bırakırdım ve elle yatırırıdım. şimdi ilk çıktığı gün internetten ödüyorum. bunu görüyorlardır ve sadık müşteri olarak belirlemiş olabilirler beni.

Sonuç olarak asla 100 gb 200 gb gibi kotalara kanmayın arkadaşlar. ben kendi taktiğimi buldum ve çok memnunum. eskiden benim de internetimi kesiyorlardı bilinçsiz kullandığımdan ama artık çok rahatım ve bu şekilde her ay 500-600 hatta 700 gb transfer yapıyorum.

bu şekilde yapın akk falan işlemez diyosun yani.. o değilde hocam ayda 500 600gb ne indiriyosun merak ettim valla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana yapılan akk uygulamasına karşılık bulduğum ve aylarca sorun yaşamadan devam ettirdiğim çözüm bu. denemek bedava

oyun, film, müzik, program vs herşey iniyor.
    Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Para verdikçe adil kullanım alanı 25gb dan 100gb'a kadar artıyo , nasıl bir adaletse, nasıl bir adillikse... sadece superonline da olan bir şey değil , hepsinde var..

7aydır eve internet bağlatamadım, ttnet telefon hattı istememe rağmen 15tl ücret alıyor, superonline ile site yönetimi mahkemelik oldu, metronet , uydunet , kablo fln başka hiçbir alternatif yok.
    Grow up! this is just a car

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Istilldo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para verdikçe adil kullanım alanı 25gb dan 100gb'a kadar artıyo , nasıl bir adaletse, nasıl bir adillikse... sadece superonline da olan bir şey değil , hepsinde var..

7aydır eve internet bağlatamadım, ttnet telefon hattı istememe rağmen 15tl ücret alıyor, superonline ile site yönetimi mahkemelik oldu, metronet , uydunet , kablo fln başka hiçbir alternatif yok.
    ttnet pişmanlıktır aman ha.. akk kralını onlar yapar.
    superonline hız konusunda çok stabil.
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insanlar kotalı kullanım diyince zannediyorlarki download miktarına bir kota koyuluyor o kotayı aşınca fazla para geliyor.Olayın özü 20mb hızında sınırsız interneti kullanıyorsan eğer Mesela 40-50 gb download yada upload yaptığında senin hızını otomatik olarak 1mb'e çekiyorlar.sonra bir bakıyosun türkcell 3g senin fiber internetinden daha hızlı. geçen gün msj geldi telefona adil kullanım felan şeysinden ötürü hızınız 20mb'ten 1mb 'e düşürülmüştür diye.bende şaşırdım 1 yıldır hiç böyle birşey yoktu nerden çıktıysa bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gün itibari ile SuperOnline tarafından yetkili bir kişi beni aradı. Yaklaşık 5 kişiden oluşan bir konferans görüşmesi yaptık ve tekrardan konuşmak üzere sözleştik.

Ben;
    + Devlet tarafından yeni yayınlanan bir genelge doğrultusunda, A.K.K. şartları ve kullanım şartları ne olursa olsun, I.S.S. tarafından sağlanan hizmetin %75'in altına düşürülemeyeceğini,
    + 15 Nisan 2010 tarihinden itibaren önce QuikNet adı altında üye olan ve üyeliklerini bu sözleşmeler üzerinden devam eden kullanıcılar ile aramızda ki farkın belirginsizliğini,
    + TTNet, UyduNet, BNet gibi firmalarla ile yapılan rekabetin ve bu rekabetle birlikte devlet tarafından önerilen kanunun bilgilerini,
    + Vaad edilen bağlantı ve indirme/aktarma hızlarıyla alakasız bir hızlarının olduğunu ve buna rağmen hiçbir şey söylemediğimi/söylemediğimizi,

tam manasıyla anlattım. Genel Müdürlük ile yapılacak görüşme sonrasında yarın tekrardan görüşmek dileğiyle dediler ve bütün notlarımı aldılar. Sanıyorum ki, iyi araştırmalarım ve sizlerinde destekleri sayesinde bu işi kurtarıcaz gibi gözüküyor.

Ayrıca, avukatım ile yapmış olduğum görüşmeler sırasında da gözüküyor ki, A.K.K. konusunda haklı bile olsalar, yeni yapılan internet genelgeleri ve genel sorunlarla ilgili tamamiyle tüketici haklı gözüküyormuş. Kısacası; gözünü sevdiğiminin Speed Test'i =)

Bu arada belirtmeden edemiyorum ki gerçekten çok uyuz oldum. 4.23. Madde'de yazan; internette yer alan kullanım koşullarınıda kabul etmiş sayarsanız ifadesine göre, bilgisiyarımıza bile el koyma haklarına sahip olabilirler demekmiş bu. Çünkü kullanım doğrultusunda yaptıklarımız da baz alınabilirmiş. Utanmasalar maddi/manevi yiyecekler.

SuperOnline böyle bir firma değildi. Gayet başarılı ve dürüst bir firmaydı, geçmişte yaşadıklarımı göz önünde bulundurarak anlatıyorum. Ne zaman ki Turkcell el attı, iyice *** oldu.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çozumlemeleri gerek zaten birçok kullanıcı bilinçsiz bunu kullanıyorlar

eğer herkesi bilinçlendirilebiliceği korkusu sararsa onları herşeyi düzeltirler mecbur

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Buğra A. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gün itibari ile SuperOnline tarafından yetkili bir kişi beni aradı. Yaklaşık 5 kişiden oluşan bir konferans görüşmesi yaptık ve tekrardan konuşmak üzere sözleştik.

Ben;
    + Devlet tarafından yeni yayınlanan bir genelge doğrultusunda, A.K.K. şartları ve kullanım şartları ne olursa olsun, I.S.S. tarafından sağlanan hizmetin %75'in altına düşürülemeyeceğini,
    + 15 Nisan 2010 tarihinden itibaren önce QuikNet adı altında üye olan ve üyeliklerini bu sözleşmeler üzerinden devam eden kullanıcılar ile aramızda ki farkın belirginsizliğini,
    + TTNet, UyduNet, BNet gibi firmalarla ile yapılan rekabetin ve bu rekabetle birlikte devlet tarafından önerilen kanunun bilgilerini,
    + Vaad edilen bağlantı ve indirme/aktarma hızlarıyla alakasız bir hızlarının olduğunu ve buna rağmen hiçbir şey söylemediğimi/söylemediğimizi,

tam manasıyla anlattım. Genel Müdürlük ile yapılacak görüşme sonrasında yarın tekrardan görüşmek dileğiyle dediler ve bütün notlarımı aldılar. Sanıyorum ki, iyi araştırmalarım ve sizlerinde destekleri sayesinde bu işi kurtarıcaz gibi gözüküyor.

Ayrıca, avukatım ile yapmış olduğum görüşmeler sırasında da gözüküyor ki, A.K.K. konusunda haklı bile olsalar, yeni yapılan internet genelgeleri ve genel sorunlarla ilgili tamamiyle tüketici haklı gözüküyormuş. Kısacası; gözünü sevdiğiminin Speed Test'i =)

Bu arada belirtmeden edemiyorum ki gerçekten çok uyuz oldum. 4.23. Madde'de yazan; internette yer alan kullanım koşullarınıda kabul etmiş sayarsanız ifadesine göre, bilgisiyarımıza bile el koyma haklarına sahip olabilirler demekmiş bu. Çünkü kullanım doğrultusunda yaptıklarımız da baz alınabilirmiş. Utanmasalar maddi/manevi yiyecekler.

SuperOnline böyle bir firma değildi. Gayet başarılı ve dürüst bir firmaydı, geçmişte yaşadıklarımı göz önünde bulundurarak anlatıyorum. Ne zaman ki Turkcell el attı, iyice *** oldu.
    Helal olsun hocam her konuda atıp tutmayı severiz biz millet olarak ama işte böyle icraatler lazım. Hakkımız gasp edile edile hakkımızı aramayı unutmuşuz.
    Harbiden helal olsun
    Everyday I ** çapuling...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gözünü sevdiğimin speed testide benim 20mbitlik pakette bi kere olsun 23 mbitin altına inmiyoki bi düşük çıktıgında ekran görüntüsü alsam hemen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buğra bey, işini takip etmekle iyi yapmışsın. Bunlarda ki zihniyet uyuyanlara geçirelim zihniyetidir. Biz zamanında çok bağırdık bizim kotamızı kaldırdılar sizde dilekçe verin diye kimse kılını kıpırdatmadı. Sizi tebrik ederim, koyun olmayıp hakkınızı aradığınız için.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)