peki biz nasıl görücez şahsen çok merak ediyorum.Tholl_ga Nickli Üyeden Alıntı
Ben demiştim özgüne bence bi hatunn var . Okutalım kafasından aşağıyaa döktürelim demiştim.
tamamiyle bitince bütün resimlerini koyucam dostlar
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Ahh kimse bana bi şey söylemeden konumu silmişler. Ne kadar büyük bir terbiyesizliktir bu. VTH ın videosu vardı orda. kim sildi çavuk çıksın ortaya.
ahauahahaha![]()
son karikator çok iyi![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
arada geçiyorum bişey görürüm diye ama iri bi arkadaş bi bakıyo bende tırsıyorum arabaya bakmaya..gRkm Nickli Üyeden Alıntı
o iri arkadaş özgün işte hahahahaahahah
Valla Özgünün motor son yapıldığında dışarda duruyordu tam fotosunu çekiyordum vaz geçtim. Komple dışarda bir motor temiz olurdu ama.
Sonucunda Özgünü biliyorum 2 senedir nerdeyse muazzam bir emek, zaman ve para yatırıyor bu yüzden bazı kişilerin kıskançlık krizine girip arabaya nazar değmesinden korktum.
Diyiceksiniz telefonunda o resmi asıl alıcaklar.
Bir laf geldi aklıma.
"Eşeğini sağlam kazığa bağla,gerisini sonra Allah'a amanet et."
En içten dileklerimle umarım arabana hiç bir zaman nazar deymez tosun. En güzel günlerde en iyi şekilde kullanırsın.
Samsa
Aracın sahibi oluyor kendileriM U R A T Nickli Üyeden Alıntı
Genelde asabi bakmaz ama size öyle gelmi$tir
![]()
Arkadaşı uykudan alınca böyle oluyor. Sen bide bunun kolu kırık hali var onu biliyormusun. Tam BODY TAM
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)