abi, telefonuna işcep'i kur, şifreni ordan al, bazen sinir oluyor insan hep işcep'i açıp şifre almaktan ama kesin çözümü bu:)
Printable View
Yapi kredi maas hesabim var oyuzden kesinti yok ama yinede alayinin koyim sms ucreti alincakmis
Garanti ve HSBC ile çalışıyorum. Ailemde Finans'la çalışıyor. Hepsinin taa ... :D
İş bankasıyla çalışma fırsatım olmadı. Ama akbank denenebilir gibi geliyor bana. Daha düzgün tavırları falan telefonda konustugunuzda
koduna kodumunun kodu :D
iş bankasını her konuda tek gecerım ,
onlarda vadeli mevduat hesabına az faiz veriyo :D
Bu geri ödemeler için ekstreyi nasıl temine edicez. Garantiden kapattıgım kartım var ne numarası kaldı ne ekstresı onun nasıl bulucam ekstresini. Banka yasal olarak hesapları 10 yıl saklamak zorunda ama nasıl olucak gidip bankaya ad soyad tc versek alırmıyız o ekstreleri. Az buz para kesmediler, onlarca kartım oldu hepsini geri alayım bari.
Bu arada ben bankamatık için başvurdum sonuç alamamıştım.
techturkey olarak bile kendi aramızdaki para işlerimizi elden alıp vermeyle halletsek, ekonomi ve bankalar için ciddi zahiyat olur, bu şekilde bir protesto yapılabilir:)
Garantide otomatik odeme yaptim kaldiki ogs de aldim , maas hesabim ykb de onunlada bir sikinti yasamiyorum
İş bankası ile işlerimi yaparım bende.
Bonus Plus kredi kartım vardı.
Geçen ay komple ödedim ve iptal ettirdim.
Kredi kartsız bi hayat çok iyi :)
Hesap olarak Akbank (maaş hesabım) ile çalışıyorum. Akbank'tan memnunum :)
an itibarıyla gelen extrede marttan itibaren ihbarname/ihtarname ücreti 50 TL olarak uygulanacaktır diye bişi yazmıslar.Bu ne şimdi
geçen kasım ayında kredi kartı denen illete bulaştım 4 aydır içinden çıkamadım yok asgarisi yok faizi yok hesap kesim günü allah bildiği gibi yapsın bunları....
ing bankı tavsiye ederim eft havale işlem ücreti yok para getirisi diğer bankaların 2 katı
haber linki ile sitemkar paramı istedim bakalım donus yapmassa garanti basvurucam mahkemeye
Bende bi banka çalışanıyım..Personel olarak 5.000tl üzeri kredi çekmek istediğimde banada masraf çıkartmaya başladılar artık gerisini siz düşünün :)
aynısını bende yaptım iadeli taahutlu mektup attım cvp gelmedi şimdi hakem heyetineden mahkemeye vercem sonrada kartları iptal ettrcem garanti tam bi şrfsiz banka maas müşterisiydm hesap acıldı işten cıktım baska işe girdim yine mmas müşterisiym gecen ay 45 tl aldılar hsap işletim paraıymıs 2 yıllık kk aidatı 1 de o işelm parasını geri verirse devam vermesse asya banktan devam hem kgs hem kk kurusta para almıo
tüketici hakları savunma derneği açıklama yapmıştı gazetede okudum 10 yıla kadar olan yıllık kart ücretlerini geri alabiliyomuşssun citi bank başlamış göndermeye benm bi ark ım almıştı ama bazı bankalar vermio tüketici mahkemesine başvurun diolar örnek yapıkredi :)