bugün yeni 4s aldım şarjı %10 da taktım pil resmi çıkıyor 10 saniye de bip bip ötüp duruyor sanki güç gidip geliyor gibi bu sorunu yaşayan varmı?
bugün yeni 4s aldım şarjı %10 da taktım pil resmi çıkıyor 10 saniye de bip bip ötüp duruyor sanki güç gidip geliyor gibi bu sorunu yaşayan varmı?
eminim denemişssindir ama farklı prizde durum aynı mı yada farklı bir şarj aleti ile bakın bence
orjınal kablosunu kullan , birde prizdemi şarj ediyosun pc denmi ?
prizde şarj ediyorum farklı prize taktım ses yok şimdilik bakalımgece gece ötmesinde gıcık etti zaten
![]()
iPhone 4S Şarj Sorunu - YouTube
video ya çektim buyrun bakın sizce sorun neyde
eğer fişten yapıyorsan aynı kapluyo usb den bağla bilgisayarda dene ? cihaz yurtdışımı ? [onlarda araya dönüştürücü bişey giriliyor o bozulmuştur belkide ] jealbreak varsa oda yapıyor bazen öyle sorunlar
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
aynıısı bende de oluyor bilgisayardan usb den şarj edince bazen de olmuyor çözemedim prizden olmuyor ama
Baska bir kabloyla deneyin bende de iphone3g varken boyle yapiyordu, kablo degistirmistim problem kalmadi.
Çok büyük bir ihtimalle şarj aleti kaynaklı problem.şimdilik sessize alın yarın da şarj aletini değiştirmeyi deneyin![]()
psn: DAGHAN26
Bence sorun kablo. Garantiliyse direk yeni kablonu al. Boyle git-gel yapa yapa bozmasin![]()
kablo veya sarj aletinde olduğu kesin surekli kesiklik yapıyor ihmal edilcek birşeyde değil cihazı bozabilir
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)