Valla iyi eğitimli bi kangalı götürme ihtimalleri olduğunu sanmıyorum. Ki cüsseli bi kangala yaklaşmak sağlam büzük ister. :D
Printable View
Valla iyi eğitimli bi kangalı götürme ihtimalleri olduğunu sanmıyorum. Ki cüsseli bi kangala yaklaşmak sağlam büzük ister. :D
bu inekleri bayiltmak icin fln kullandiklari silahlardan alican
uzaktan bitane yedimi 10 gun gelmez kendine :D sonrada I want to play a game diye baslarsin konusmaya :D
Pronet vs. benzer güvenlik firmalarının sistemleri çok gelişmiş ama çalacak adam onu bunu dinlemez alır yürür gider. Dolayısıyla sadece çalınırken haberiniz olur. O da en iyi ihitmal :)
Şahsi görüşüm katılan olur veya olmaz bilemiyorum, herkesin görüşü kendine.
Ben sigortacıyım, size de sigorta yaptırmanızı tavsiye ederim. Zira her aksiyon sizin yaşadığınız gibi olmayabilir. Eli silahlı bi hırsız, - ki boş gezeni yoktur - sizi sopayla gördüğü vakit silahına davranabilir. Üç kuruşluk kayıp için, can ve mal güvenliğinizi riske etmiş olursunuz.
50.000 TL ye kadar olan eşya bedelleri, ortalama 150-250 TL arası sigortalanabiliyor. Üstelik bu sadece hırsızlık için geçerli olan bir koruma değil, all risk bir koruma olacaktır.
Hırsızlık mı oldu evinde ? dokunma hiç bişeye, çağır polisi gelsinler tutsunlar tutanaklarını, sende çalınan eşyalarının (genelde elektronik cihazlar olur) alış faturalarını ibraz et sigortaya. Uğraşma geç git.
Ne şeytanı gör ne salavat getir.
Köpek onlara vızıltı benim zamanında bunlar dobermanımı çaldılar.En iyisi insan gücü gece bekçisi falan koyucaz..Onlarda sabaha karşı 3-5 arası kestiriyor :)
Ben bir kaç gün daha nöbet tutarım birazda beyzbol oynarım kazma sapıyla :D
Ohh.. Ellerine sağlık..
önce geçmiş olsun sonra ellerine sağlık :D, profesyonel eğitilmiş köepek olursa içeri girmek değil düşünmek bile istemezler önemli olan proefesyonel eğitim almış olması ..
Öncelikle geçmiş olsun , ifadeni alan polise dua et bence...Aksi halde haklı olduğun halde aylarca mahkemelerde sürünürdün , üstüne tazminat davası yerdin , bi ton sinir harbi...Neyse geçmiş olsun...Köpek koysan köpeğe sprey sıkıp köpeği bile bayıltıyor şerefsizler...En iyisi askeriyedeki gibi tel örmek evin etrafına...
Adalet azıcıkta olsa sizin tarafınızdan yerini bulmuş :) Elleriniz dert görmesin.
2006 haziran ayında evlendim ağustosta evime hırsız girdi polisler geldi parmak izi bile almadı eşin dostun çalmıştır dedi şu anki değerleri 40-50 bin vardı Allah a havale ettik ne mahkeme ne savcılık ne bişey çıkmadı
Silahla vurulmadığı sürece "alan koruma eğitimi"ni (alan koruma eğitimi 4ncü 5nci aşamada verilen eğitimlerdir, ondan önce kişi koruma, eşya/madde/ürün koruma, ve diğer eğitimleri verilir) özellikle almış eğitilmiş safkan bir kangal ı götürme ihtimalleri yok..
Bu eğitimler de profesyonel kişiler/kurumlar ca verilir. Yukarıda bahsettiğim şekilde bir eğitim verildiği taktirde öyle ilaçlı yiyecekle kuçu kuçu şeklinde vs kandıramazlar öyle bir kangalı.. Erkek dişi şeklinde bir kangal olursa da (ki genelde uygulama bu şekildedir) hırsızlara geçmiş olsun..
Büyük geçmiş olsun. Haram zıkkım olsun çaldıkları şerefsizlere. Valla kafaya koydumu çelik kapı, şifreli kilit filan vız geliyor. Güvenlikli sitelere giriyorlar.
Sigorta en iyisi de, bu seferde mal bir yana insan can güvenliğinden rahatsız oluyor. Yasalarda da caydırıcılık yok, dövsen filan suçlu oluyorsun. Senden önce çıkıyor karakoldan. Kesin çözümü yok, yada ben bilmiyorum.
işin aslı kamera ve sigorta gerisi yalan
düzgün yetiştirilmiş bi köpek kimseyi sokmaz içeri
( rott sokar ama çıkarmaz :D tecrübeyle sabittir)
alarm sistemleride caydırıcı olabilir ama bn biraz gelenekselciyimdir köpek beslemek en iyisi
geçmiş olsun..zamanında bizim eve de hırsız girmişti..çalınan eşyalar gelmiyor kolay kolay geri..o yüzden en iyisi sigorta yaptırmak bence.
çok geçmiş olsun sizin adınıza üzüldüm. golf sopasıyla iyi dövmussunuz helal olsun valla bızde bundan sanırım 10 sene oldu evımıze gıren o zaman bende 16 yasındaydım gercı benım yaşlarımda ve 18 19 yasında 2 3 kısıyı eve gırerken yakaladık abim ben babam hoşaf etmiştik