Şubat ayında cihazım 3. sefer aynı arızadan tamir edilemedi ve bana P755-10g cihaz verdiler. ve buda arızalıydı girdi çıktı yaparak 2.5 ay serviste durdu sorunu çözemediler bu arada 23 iş günü geçti bir girişinde ama yine cihazı değiştirmediler bu arada cihazın ikinci el olduğunu öğrendim.bana şubat ayında sıfır olarak verilmesi gereken cihaz 24 aralık 2011 de Alanya alanyum avm teknosa dan satılıp müşterinin arızalı olmasından dolayı geri verdiği cihaz çıktı.fatura örneği elimde
ilk önce bunu normal bir durum olduğunu söylediler baskılar sonucu değişim yapacaklarını söylediler ama fiyat farkı alacaklarını fakat piyasa fiyatının çok altında ekonomik bi fark olacağını söylediler fakat piyasadan 200-300 lira daha fazla fark istediler ki bu benim 1350 tl den başlayan farkları ödemem anlamına geliyordu. ücret iadesi istedim vermediler ki benim muhatap olduğum kişiler şirket sahipleri Aytaç Biter ve Halil İbrahim Özer den sonra en yetkili 3 kişi.
*toshiba bilgisayarınızı değiştireceği zaman dikkatli olun cihazın online garanti tarihi size teslimden önce bir tarihse cihaz kesinlikle ikinci eldir.
*dava aç diyeceksiniz bu min. 6 aylık bir süreç ve bana sağlam bir cihaz lazım öğrenciyim patronlardan Aytaç bey borusan yarış ekibindeymiş ona ulaşabileceğim mail adresi veya telefon numarası olan varsa p.m. atabilir mi?
*birde bu olay dolandırıcılığa mı giriyor yoksa tüketici mahkemesi mi ilgilenir sitedeki avukatlardan yardım istiyorum bu konuda
evde net yok cevaplarınızı yarın okuyacağım şimdiden sağolun