senelerdir bekliyorum istanbula gelsin diye :D
ukrayna kaça patlar ki? :D
Printable View
senelerdir bekliyorum istanbula gelsin diye :D
ukrayna kaça patlar ki? :D
Ya doruk hastamısın olm sen bana bı ulassana :D
Ben bu konuda Qlimax diyorum hollanda diyorum nokta.
Qlimax 2011 - Trailer - YouTube
http://www.youtube.com/watch?v=8qeTE...feature=relmfu
kaça gayme :D
sensatıon yazında HTC sandım ya :D
valla tarihe gore katılabilirim, ii de olur show goruruz biraz
hiç fena olmaz valla gidicek olan varsa bende gelebılırım ;)
konuyla ilgili detaylı bilgi verebilcek arkadaşlar bana özelden pm atabilirlermi?iletişim,konaklama,fiyat vs vs..
2000 tl olsa iyi bence hakkını veriyor diyor goruntuler :)
katılmayı en çok istediğim organizasyonlardan biri.. Belki bir gün kısmet olur :)
çılgın bişey :D
ben ben ben :)
gecen sene gittim artık beynim kaldırmıyor topragım :)
arkadaşım gidicek.konuşuyum bişeyler ayarlamadıysa beraber gidersiniz
Tiesto konseri varmi?
Sensation White Party Kiev 2012 - Gezinomi
bilgiler burda var ilgilenenler bakabılır.
gitmem gerekmiyor.
çakma çakma DJ'ler çıkıyor.
ne olduğu belirsiz !!!
orası , bilinmeyen Dj'leri ünlü etme programı değildir.
PVD , ARMIN van BUUREN , TIESTO'nun çalıdığı yıllarda olan kitleyi diyorum size.
Elektronik müzik var orada , tamamen show amaçlı anlıyorum fakat çalınan son 2-3 yıldaki müzikler dinlenmeyecek düzeyde.
neyse topiği , kirletmim ... siz giderseniz fotolara bakar " güzel eğlenmişsiniz" der kutlarım ;)
INTERFLY interrailin uakli ve konaklamal? versiyonu RESMI sitesi adresinden istediğiniz Sensation White organizasyonunu beğenin, göndereyim :)
A STATE OF TRANCE 550 | PLAYER
asot veriyim white a kadar :) kaçmaz
benimde anlatmak istedigim dunya sadece tiesto armin pvd gibi dj lerde ibaret degil ole dj caliyorki o organizasyonda yani cakma demene inan anlam veremiyorum zanediyormusunku ole elini kolnunu salayan gidip orda calabilecek. orda calan butun djler dunyaca taninmis djler yada organizasyonun oldugu ulkenin en iyi dj leri belki sen tanimaya bilirsin ama oleler. birde sole bisey var o atmosferi yasamada ordaki enerji hisetmeden youtube la felan anlayamasin emin ol bu yazdigimi ukalalik felan olarak nitelendirme gercekten ordaki atmosfer ne anlatilir nede baska yerde yasanir.
fiyat ve detayları araştırıp toplu gitmek mantıklı 3 kişi geliriz direk =)))
crused ; yok niye niteklendireyim ;) emin ol gitmek istiyordum geçen seneye kadar .
vallahi de billahi de , yine gitmek istiyorum.ama öyle eskisi gibi SAF bir organizasyon değilmiş gibi "sanki " ama ???
DJ'ler için tanınmamış demedim yada demek istemedim diyeyim.gerçekten bir liste var DJMAG gibi bir düzende , abi hiç mi kafaya oynayan DJler gitmior artık yada bana öyle geliyor ...
SAF'lığı kalmadı diyenlerdenim ben , o şekilde düşünüyorum şuanlık , tezimi çürüt ne olur ? yanlış düşünüyor olabilirim ;)
sana 100% diyebilirim ki gittikce tempo yukseliyor gittikce kalite artiyor. sana sole soliyim tiesto armin artik bi markalar keni aralarinda rekabet var sensetionda baska bi marka yani diyosun ki ferrari laborghini porsche birlesin ayni fabrikada uretim yapsinlar olmuyor iste eskiden olurdu bi 5 sene oncesine kadar ne tiesto bu kadar tiestoydu ne bi armin bu kadar armin di :) yani diyecegim sadece bi kere yasa orda iken aklina bu saydiklarimdan hicbiri aklima gelmedi demedim yani bi tiesto olsaydi keske diye :)
Bir espri yaptık espriden öte ironi yaptık,şimdi kendini dj sananlara atfen (dj akman vs), ağır apaçi olduk, iyi mi :)