bnde 2005 te ordaydım heralde ben gelince kaldırdılar.yer nerdeydı pekı spor salonu stadyum fln?
Printable View
Bende merak ettim buz hokeyini :)
olm dibinde yaşar üni var ne kıbrısa falan bakıyosun. konaklama yeme içme ulaşım aynı paralara gelcek yine, en azından ailenden arkadaşlarından uzak kalmazsın
Abi zaten Yaşar a gitsem daha ucuza patlıcak ama sıkıntı şurda Kıbrıs a gidip hukuk okumak var Yaşar a gidip işletme bile okuyamamak var :D Burssuz bölüm olmasına rağmen puanlar yine uçuk çözemedim ben bu işi :D Olmadı herhangi bir yüksek okula girip okula para vermek yerine araba alıp sabah akşam kırbaçlasakmı ne yapsak hahah :D nerden nereye uçtum :D
"Kıbrıs'ta hukuk okumak" konusu ile ilgili olan tüm sorularını elimden geldiğince cevaplayabilirim:)
bulgarıstana gıt kardesım orda sofyada okuyr 3 dıl ogrendı okulda:)
Valla şu anda ne söylesem yanlış olur ama puanım 350-380 arası bişeydi. "Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi" diye bir okuldayım. Ne DAÜ, YDÜ kadar büyük ve gözalıcıdır ne de Lefke Avrupa kadar vasat. :) İyi yanları da var, kötü yanları da, özellikle yemekhanesi :D ama bölümümden memnunum, hele ki bir dekanımız var, dekan değil baba resmen. :D