-
Garantiye haber linki ile sitemkar mail attim iste yasaldir o kart plastk parcasi degil teknoloji urunudur uzun bir mesaj attilar:) simdi chare arkadasim sen odemeyi alinca yine ayni bankayi kullandinmi peki ucret kesmeden kullaniliyormu yani
-
devlet verıceksın dıyor bankaya banka kım oluyrda vermem dıyor s....s .ssss vecek:)
-
ben gecen ay 3 bankaya dilekce gonderdim 2 si iade ettiler bu seneki aidati, birisi de yarisini fln verelim dedi ben kabul etmedim ebenizi s.kecem dedim icimden simdide tukatici haklarina gidip form doldurup geriye donuk tum aidatlari talep edicem;)
-
bende denizbankın gs bonus kartını kullanıyorum ilk yıl kart ücreti yok yazıyor fakat direk kestiler.. bankayı aradım o para klübünüze gidiyor diye yanıt aldım ne kadar doğru bilmiyorum bu tarz klüb kartı kullanıpta kart ücreti ödemeyen var mı ?
-
bıldıgım kadarıyla öğrencılere gerı oduyolar ben dılekce vermıstım kart ücretini geri iade ettiler
-
ykb de ben de kartı iptal edeceğim dedim fakat yine de olmadı onun yerine puan ya da harcama yapara ödemeyi taahhüt ettim, hemen iade ettiler aidatı. ama 1 den fazla kartı olan kişiler için sıkıntılı bir durum, konuyla ilgili birçok yargı kararı var tüketici haklarına başvurmak sanırım en mantıklısı. banka ile muhattab olucnca sadece sinir harbi yaşıyorsun o kadar.
-
buyrun işinize yarayabilir ben faksladım bankaya sizlerde doldurup fakslayın arkadaslar
http://e1203.hizliresim.com/v/3/3674r.jpg
-
benimde bugun hesap özetinde 50tl kart ucreti almis hsbc, hemen telefonla aradim. bir iki guzel konusma sonucu kart ucretini iptal ettiler...
-
Tbb aciklama yapmis 10 yillik geri alma hikaye diye iki yillikta yeter bize
-
bankaya atar yapın direk kapattırıcam deyin 2 gün sonra para iadesi :D
-
Ben yaptim garantiye iki kere yemediler:)