Gergin maç
Printable View
Gergin maç
joel anthony-juan howard-udonis haslem-pittman
4ünü toplasan bir adam etmiyor. 4ünün saha içi isabeti 16da 2.toplam ürettikleri sayı 11.
pota altı rezalet:)
2000 lerin başında çok takip ederdim. V. Carter t mac, S marbury, shaq, K.G, Iverson Vs vs bu jenarasyon fenaydı.
Bugün All-Star'ın tekrarını izledim de, kaçırmıştım. Yok yahu... Gerçekten ben unutamıyorum 2003 All Star maçını. Unutamam. :)
bugun maç varmı ya cnn de?
Küçüklükten beri ilgim vardır NBA'a.İversonlu Philadelphia yı unutmam sabaha karşı kalan d de maçları izlerdim.Jordan'ın son dönemlerine yetişdiğim için üzülüyorum efsaneyi kaçırdım :)bu arada Kobe'ye uyuz oluyorum adamın forma numarası 24 bunu şöyle yorumladım Jordan23 kobe 24 jordan dan üstünüm diyor herhalde :)
lise de sırf bizim grup var diye basketbol turnuvası yapmazları,biz mezun olduk turnuva yapmışlar :D
artık şovdan başka bişey değil all-star hiç rekabet yok ayrıca artı 2-3 oyuncu çıkıyor mvp olmak için bi taraflarını yırtıyor.hele howardın yaptıklarına akıl sır aerdiremiyorum
Sıkı Miami hayranıyım.Dwayne Wade adamım :)
2003 all-star maçını nerden izleyebilirim ? link vs. var mıdır ?
Efsane efsane. Bende şimdi başlıyorum izlemeye. :)
[HD] NBA Allstars Game 2003 [FULL MATCH] - YouTube
teşekkür ettim kakus :)
Dayım 5 6 yaşlarındayken sürekli bulls maçlarını izler ve odasının her tarafını Jordan posterleriyle doldururdu. Bende her ne kadar Jordan'ın sonuna yetişmiş olsamda hem Jordan hem dayım sayesinde şu an sıkı bir Bulls taraftarıyım.d Ama herşeye rağmen Jordan'ın son zamanlarını gördüğüm için kendimi şanslı hissediyorum :)