takoz fena triplere girmiş.... fenaaa.
gazanfer hakkaten kaşınıyo ama...
Printable View
takoz fena triplere girmiş.... fenaaa.
gazanfer hakkaten kaşınıyo ama...
14.bölümüü yeni izledim çoook fenaaa fragmanda iyi çok sıkmadan bitirsinler bence yoksa bayıyor diğer diziler gibi
Fena olucak yeni bölüm yaa aşırı iyi yapmıslar diziyi
Ciddi mantıksız oldu son bölümün son sahnesi.O polis araçlarında arada metal deilikli plaka var.Zanlı ile polisi birbirinden ayırmak için.Arkada müdürü ısırmaya başladığı an şöförüde ısırıyor olmalıki öyle kaza yapsın.Hem ısırılan birisi elleri direksiyonda sağ sol yapmaz asılır frene elleriyle kendini korur içerde mantıken.
Çok mu araştırmacı ruhla yazdım nedir :D
2.fragmanı bulamıyorum :D
önde 2 polis arkada tek müdür. bu gazanferin elleri kelepçeli adamda nasıl çene var 3 kişiye yetti. ve dediğin gibi arada koruma olması lazım. hadi koruma yoktu gazanfer müdürü ısırırken öndeki 2 polis ne yapıyo ? hadi müdürü ham yaptı şöföre daldı o sağ daki genemi bişey yapmıyo.. yapmıyosa ölsünler zaten :D sağdaki uyursa herkes ölür :D
Oha takozun gözünde yaş war :D
İrfan adamın dibi...
İiiiiinnnsaaaaaaaan evladııııııııııııı ağlıyooor koydu :D
İrfan sibele faça yaptı :D
offff çok heyecanlı be :D
Bölüm sonu fenaydı ya. İbo bence turnayı vurdu :D Bilal sibelle ecevit ahuylaibı gültenle oh mis :D
Sibel beni oldursun onun facasina kurban olurum sercem yaa ahunun ustu lapali *pulugundan daha delikanli tas haha :)
ibo da sniper oldu çıktı baya :)
ibo super dı yaa :D her bolumu ayrı bı heyecanla ızlıyorum sevdım bu dızıyı :)
Felaket bölüm :)
ooof muhtesem olacak sezon fınalı:)
özet bitmek üzere birazdan yeni bölüm başlıyor :)
irfan hapiste ? yeni sezonda kimle uğraşacaklar ? :D
harbiden hayatımda gördüğüm en güzel kafayı attı helall
işi gücü bıraktım çekirdek aldım diziyi izliyorum :D
ibo durdu durdu turnayı gözünden vurdu :) sniper(ISKA)ibo :) irfana acıdım walla insan evladı :D
en sondaki ahmet kaya şarkısı neydi öyle ovv
İrfanın uçarak elemanına kafa atma sahnesi harikaydı ''laaaaaaaaan'' :D :D
Şaka bi yana,güzel bir sezon finaliydi umarım sait'e daha kötü şeyler yapılır..
Ahmet kaya şarkısı da güzeldi ,ne kadar sevmesemde bazen bazı şarkılarının sözleri gayet anlamlı :)
bu diziyi yazan adama helal olsun diyorum ben böyle dizi izlemedim
dün kuzey güney bugün suskunlar..
türkler aşıyor kendini ezelden sonra böyle başarılı diziler göreceğimi zannetmiyordum
iyi olan diziler gerçekten farklarını ortaya koyuyor,ve kendilerinden bahsettiriyor...
diziye laf yokda bu yazda doktorlar yerine suskunlar komasına giricez sanırım :D
yok ya oyle bısey yapmazlar sanırım. yanı bence hata olur.
6 Eylülde saat 20:00 da 2.Sezon başlıyor beyler.
Yeni bi hatun daha transfer olmuş.
Yeni sezon yeni bolum fragmanı.
ShowTv - Dizi
aynen bende bugün gördm fragmanı.. ama işler daha b.ka sarmadan şu insanlar bi rahata kavuşsunlar artık ya :D
fragmana gel gizemli ada 3'ün çekimlerinden :)
Başlamasını en çok istediğim dizi perşembe akşamlarının vazgeçilmezi :) Merakla bekliyoruz :)
nihayet başlıyor :) fragman bi tuhaf olmuş tuvalette işeme filan :D
işler güçlerle aynı gün olmasaydı daha iyiydi ama napalım :)