Gerçekten bir hayli ilginç olay. Bakalım daha nelerini göreceğiz.
Printable View
Gerçekten bir hayli ilginç olay. Bakalım daha nelerini göreceğiz.
Kaynak biziz, resmi ortağım çekti. Bilfiil Ankara Batıkent'te caddedir burası...
yok artık ya!! bunun gibilerin ta amenkooo
kupon araba olsa parcası bulunmasa anlıycamda bu nedır ya :S
serefsızler bızımde gecen sene sanayı mahallesınde mınıbusun kaputla sol kapıyı calmıslardı gorunce şok olmustum.. baya arttı bu olaylar son zamanlarda
o 4 kapıyı oracıkta söküp götürecek özgüven nerden geliyor anlamıyorum.
ah birisi yakalansa da linç edilse ordakilerce öldürülesiye dövülse can çekişip geberse.
ah biri bi yakalasa ahh,gören el atar yardım eder yakalayana.. ibretlik olur aaahhhh..
Hapis değil direk o kapıyı çalanları uygun bi yere köstürmek lazım bu gün kapıyı çalan yarın gelip evimize dadancaklar.En mantıklısı Mamak Çöplüğü ...
Konuya bir update yapalım, o meşhur resmi çeken arkadaşımızın da arabasına dün hırsız girdi. Teybini çaldı.
Polis gelmiş, kasko'dan paranı alacaksan tutanak tutalım, yoksa gerek yok, yapacak bir şey de yok demiş.
Batıkent'te dün 14 tane hırsızlık vakası olmuş bir gecede.
Böyle işin ta.....
geçmiş olsun :S :S :S
artık ugrasmıyorlar bile
cok gecmiş olsun herkez tedbirini kendisi almalı ve mümkün mehertebede güvenliğimizi kendimiz sağlamalıyız..
Vay akü bizim evin 50 metre ilerisi..........
Öncedende korkumdan aşağıdaki dükkanların kamerasının önüne park ediyordum ama bu gece naparım bilmiyorum
Polisin hiçbirşey yaptığı yok. Geçen yaz arabadan double din'i sökmek için girip te sökememişlerdi. 2 farklı kameradan yüzleri teşhis edilebildiği hâlde polis hâlâ benden fotoğrafçıya gidip, görüntüleri daha da büyütmemi, sonra da o görüntülere kendisinin bakacağını belki bulunacağını söylemişti.. Hırsızı da ben yakalayayım mı diyip, çıktım, lanet ettim bu sisteme!
Fotodaki Fiesta'nın sahibi içinse üzüldüm. Benim bir camım kırıldığında karşılaştığım manzara soğuk duş etkisi gibiydi, kimbilir o neler hissetmiştir..
Ama bir gerçek var ki, hırsızlık vakaları arttı ve polis hiçbirşey yap(a)mıyor.
Bahsettiginiz sokakta kiz arkadasim oturuyor, onlarin evide dahil olmak uzere yanyana olan 5 eve bir hafta icinde girdiler.. en sonki hirsizlik tesebbusunde komsulari gormus, kovalamislar hatta ama yakalayamamislar, liseli yaslarda bi ergenmis gecenin ikisinde celik kapiyi acmaya calisiyormus.. bilginize.. amk evladina pusu atmayi planliyorum..
Bu konu 2 ay önce televizyondada cıktı hırsız kameralara yakalandı tek kapıyı söktü 1 km filanda yürüdü o sitenin güvenlik kameraları görüntüledi ve sonunda yakalanmıstı is üstünde