Avusturya dada ses çıkarmıyorlar bildiğim kadarı ile, egzoz felan olsun birşey demıyorlar şehri inletse bile..
Printable View
Avusturya dada ses çıkarmıyorlar bildiğim kadarı ile, egzoz felan olsun birşey demıyorlar şehri inletse bile..
bencede bende katılıyorum sana kardesımm yıne bı olay geldı basıma anlatmadan gecemıcemm tipo varken camlar renklıydı bıldıgın sıyah cam on arka her taraf renklı cam fabrıka cıktısı renklı cam durdur flım var sok yok abı flım deıl sokuyomusun yokmuyosun dıye tartısırken anahtarı taktı camı cızdı :soru: ee sımdı ne olacak dedım bısey olmıcak flım yok bas gıt dedı :( tesadufen bızım camcıya gıttım ıcerde bı partner var selamın aleykum cay muhabbetlerı .. ıcerdekı adam oyle arabaya bakıyo bosluk olmasın felan dıyoo alla bu adamı bı yerden gozum ısırıyor bı baktım bızım camı cızen polıs ... hayırdırr dedım flımlı guzel oluyo yav dedı 32:icon_wack dısı gozukerek ıcımden aldım gıttım :Deli:
Normalde aracımıza taktığımız plakalık bile yasak , ondan bile bağlayabilir en basiti :)
Bu tepkilerimizi, iletebilceğimiz ve kaale alıncağımız bir mevki var mı ? ne yapmamız lazım
Benzin fiyatları yüzünden zaten yeterince araçlarımızdan soğuduk, birde yaptığmz mod.ları söktürürlerlseler hayttan bezmiş duruma getiriolar
R32 nın ses süper gerçekten F430 gibi maşallah...
olurmu hiç varsa bir rahatsızlık illaki hak aranacak mevkiler var illa.ama biz ne düşünüyoruz başkası elini ateşe soksun tutarsa bizde faydalanırız toplum olarak önce haklarımızı bilmeli ve aramalıyız ki ağlayalım,sızlayalım.ama hak hukuk aramadan kızıyoruz hep neticede kendimizi üzmekten başka birşey kazanamıyoruz
yenı yasalar demek yenı cezalar demek:) amac zaten halkın parasını ceza ayagına cebe ındırmek :) bunlar ıyı gunlerımız :)
Devletin kasasını ÖTV doldurdu / Ekonomi / Radikal İnternet
40.1 milyar lıra ceza kesmısler gecen sen :) bu sen herhalde 60mılyar olur :)
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/19965207.asp
polisler hep göz önünde ekip otoları neden cam filmli ?
1) can güvenliği (4 yıl diyarbakırda çalıştım içi gözükmesin diye)
2) o aracın içinde günün 12 saati bulunuyoruz kişisel ihtiyaçlarımız için bizde insanız sonuçta
aracın içinde uzun namlulu silahlar var ve içerdeki yapılan işler ve teçhizatlar gözükmesin diye
3) bende polisim benimde bir çok cezam var polisim diye kimse kıyak geçmiyor
ceza yediğim araçlarım 306 gti , honda civic ef (d16a9 ve b18a2 swaplı idi )
polisler ceza yazma yetkisine sahip olduğu için dolayısıyla vatandaşın canı yandığı için konuşuyor
şunuda belirteyim bizim teşkilatta da işe yaramayan personelde çok sonuçta 1 elin 5 parmağı bir değil.....
Yıllardır hep aynı muhabbetler , kimse anlamak istemiyor galiba. Bu iş resmen trafik polisinin insiyatifine kalmıştır. Bağlamak istedikten sonra yapacak bişey yok .
İki hafta önce flimden arkadaşımı çevirmişler, tartışmış bir de polisle .Şimdi polise mukavemetten hakkında dava açıldı .
Valla bu gidiş gidiş değil arkadas abartıyorlar e bakalım nereye kadar modifiye den sogutup lüks arac aldıracaklar sonra ne olcak :) Honda varken cam filminden durdurdular yanımdan kia jeep gecti zifiri karanlık adam baktı sadece öyle görünce ben ruhsatı vermedim çifte standart yapıyorsunuz mobese kayıt etti bunu siritarak it ıti ısırmaz dedi iyi dedim su karsı dükkan arkadasın ordan yine alırım kayıdı dedim yürü git işine dedi bindim arabaya gittim ceza meza gelmedi :)
madem oyle abii kalkan yaptırın camlara neden flim bana yasak olan sana nıye yasak deil devletın parasımı yok kursun gecırmez cam yapsın sıze ? haklısın can guvenlıgı en yukste ama flım kurtarmazkı canım abım senı ? devlet boyle ıste jammer kullanıyodum ben hakkarıde makınan klıması var .. kabınde yok camlarda radyasyon gecırmesın dıye camlar kapalı yanıyodumm konvoy bıtse dıye feryad edıyodum devletım boyle ıste bu konu cok uzar boylee ayrıca flımlı deıldı camlarımda kursun gecırmezde deıldı ve sende bılırsın kı doguda ılk hedef her zaman sofordurr
hahha çok güzel işte. bu honda piyasası dusmuyo vtı lar ucuzlasın artık dıyen arkadaslar sıze gun dogacak. yere basamadıktan xenon takıp amerıkan park yapamadıkdan sonra satıp dızel bı araba alırım
gardaşım biz cebimizden yaptırmıyoruz , zaten çevik kuvvetin araçları tel örgü ve çoğu birimlerinki özel harekat vs kurşun geçirmez , güvenlikte hem fikiriz ama benim dışarda elimde bir bardak çay içmem yasak (bu sana yasak olmayan bana yasak olan bir eylem) mecburen araçta oturup içmem gerek ve dışardan görüntüsü hoş olmadığı için ve o camlar filimli sana bir çok örnek verebilirim kardeşim resmi olan mecliste veya diğer kurumların araçlarıda filimle hemde zifiri karanlık... uzar giderrrr
yaptırın derken devletı kast ettım tabı bende onu kast edıyorum kı onlara serbest olan nıye bana deıl ben secmıyomuyum ben vergısını vermıyomuyumm .. heryerden herseylerını bana maal etmıyolar mı ... vatandas olarak enayıyım onu bılıyorum sadece bu standartlarda daha avrupa bırlıgı hayalı kuruyoruzz daha cok uzagızz cooook ..
kesin cozum var vericen her sehrin emniyet mudurune bi vti 1 ay binicek sonra butun hersey serbest :))))