olsun kardeşim beş parmağın beşi bir değil öleleri hayatta kaybetmeye mahkumdur takılma sen.tak vanayı aç kapa artema:hahaha::icon_tup:
Printable View
iyi ama kötü ...bu konu konuştukça uzar boyutu değişir boşverin yasak yasalarda ya uyacaz ya iye kötüye katlancaz bu.
konuya dönersek menli araç satılmaz diyorum tekrar
bencede satılmaz..noterde söylerler araç üzerinde men var diye hiç yoksa uyarırlar...
Cam filmi sınırında bir ölçü var mı acaba ? Yoksa basitçe dışarıdan bakan kişi içeridekini görebiliyorsa ok midir ? Bugüne kadarki arabalarımda hep koyu cam filmi , egzos vs..vardı , nerede bir polis görsem tedirgin olurdum.1 numara cam filmi yapsam yinede çevirmelerde takılır mıyım.Hafif loş bir siyah istiyorum.Yoksa hiç bulaşmayayım mı yine ?
bence madalyonun diger yüzünden bakmayı deneyin aracı basık kullanmak bazen hepimize ve cevremize sıkıntı veriyor amerikan park ampullerine lafım yok ama apaçiler yuzunden bole kural cıkmıs olabilir adamlar full led dösuyo araçlara çam filmide bazen cok abartılıyo benim 2 kat film ceken arkadasım vardı panel araba gibi geziyodu ortalıkta
1 ay önce cam filminden ceza yedim bende ilk önce gidip cezayı ödedim filmleri söktüm makbuzla Gayrettepe şubeye gittim meni düşürdüler. geçmiş olsun sizede
ilk cezayı yedik , şimdi polis gördümmü yolumu değiştiriyorum..
1 hafta önce ceza yedim filmleri çıkartmadan meni kaldırabilirsin.Yapacağın şeyi anlatıyorum sana.Aracının eski fotoğraflarından 3 tane çıktı al arka,yan,ön filmsiz olsun.Çıktılarını aldığın gibi en yakın trafik bölgesine gidiyorsun.Ordan trafikten bir memurla irtibata geçip fotoğrafları verdinmi tamamdır.Filmleri söktünmü diye sorarsada söktüm dersin.Aracın nerde diye sorarsa serviste dersin.Menli olduğundan çıkartamadım dersin.Falan filan. : )
muayeneye gitmene gerek yok trafik şubeye git. orda söküp sökmediğine bakacaklar aynı dakikada meni kaldırır. kaldırmazsan meni kaza yaptığında sigortan kaskon masraf karşılamaz
34 plaka aracin trafik menini Ankara'dan kaldirtabiliyor muyuz? araba Ankara'da desek, Istanbul'dan menini kaldirtmaniz lazim dediler desek? :D
araba bağlanıp otoparka çekilmediyse men olduğunu sanmam benmde başıma geldi arabayı bağlayıp götürmedikleri zaman skıntı olmaz cezayı yatır tamamdır eeğer tutanakta men falan yazmıyosa
araç belirlenen süre (1-hafta, 2 gün vs.) içerisinde standart hale geldiği belirtilmezse men oluyor bildiğim kadarıyla. bu süre zarfında trafikte kullanıp tekrar muayeneye sokabilirsiniz. en azından eskiden böyle idi :)
Yok noterden satis veremiosunuzz ilk once men trafikten kaldircaksaniz
1.5 senedir çok şükür ceza yemedim :) ama arkadaşım 3. kez yakalandı 1 ve 2 de sadece para cezası 3.de ise 2 3 gün izin verildi filmleri söktürüp meni kaldırdı.. 1. cezada bağlama hakkı var mı cezayı ödemek yetmiyor mu ?