yarın veya cuma gunu kısmetse bursaya geliyorum bir araç için gösterebileceğimiz bir Bmw yetkili servisi mevcutmu acaba araç nilüfer de birde bursada hava durumu nedir yardımcı olabılırsenız sevinirim![]()
yarın veya cuma gunu kısmetse bursaya geliyorum bir araç için gösterebileceğimiz bir Bmw yetkili servisi mevcutmu acaba araç nilüfer de birde bursada hava durumu nedir yardımcı olabılırsenız sevinirim![]()
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
beşevler sanayi sitesinde bi sürü usta var nülifere yakın
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
tesekkurler ancak yetkili servis olması önceliğim
34 EM 123
Kardesım teknık otodan randevu al cuma gunu ıcın aracı gosterebılrsnz oraya en mantıklısı o kafanda soru ısaretı kalmaz..![]()
PSN: ERBAYY
Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız
Yetkili servis olarak tek bir yer var Bursa'da. Lambro ve Erbay'in da dediği gibi Teknik Oto. İstanbul yolu üzerinde Bursa'ya gelirken sağ tarafta kalıyor. Biraz sehrin dısında. Bide Lambro'nun dediği Bosch Servis var. Eşref Usta. Jaguar Yetkili servisi. Ama Mercedes, Audi, BMW hepsine bakıyor. Yine aklınızın kalmicagi bir yer. Burası da Küçük Sanayi, Otomotivciler Bölümünde. Herhangi birine sorsanız gösterirler.
teşekkür ederim sanırım teknik otodan randevu alıyorum o zaman![]()
34 EM 123
teknik oto ile görüşebilirsin, istanbul yolu üzerinde bursa girişi sağda kalıyor. .
özel servis istersen nilüfer küçük sanayi sitesi dfd bosch yetkili servisi tavsiye ederim. hatta şuanda da ordan msj yazıyorum![]()
teknik oto dan UFUK a selamımı soyle a-z ye ıncelesın![]()
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
Teknik oto izmir yolunada açmadımı üniversiteye gelmeden
Kesinlikle BUR-MOT...
Bur-Mot | Bmw - Land Rover - Mini Özel Servisi
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
mert gittinzmi bilmiyormda bitane vtec2 var bizim yeğene bakıyorz ona göz atma şansınız nedir? ttelefonum resetlendğinden numaran silinmiş bana bi haber edermsin.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)