ikizleri gerçekten tutturmuşlar
Printable View
ikizleri gerçekten tutturmuşlar
BAŞAK (22 ağustos –21 eylül)
Hayatının bir parçası olan titizliği otomobil sürerken de gösterir. Kurallara oldukça özen gösterir. Ancak sabahları sinirli olur ve otomobil kullandığında etrafına öfke saçabilir.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL: Detaylara önem verir, otomobilinde de konfor ister. Sağlam geniş ve ekonomik bir otomobil tam onlara göredir.
Ekonomi mi :D
detylara önem veririm peformansa önem veririm
ellerine sağlık güzel olmuş
KOVA (22 ocak - 21 şubat)
Hayatını olduğu gibi trafik kurallarını da hiçe sayar. Diğer sürücüleri küçümseyen bir tavrı vardır.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL: Kova burcu insanı otomobilinin dikkat çekici ve son model olmasını ister. Uyumlu bir dizayn, eksantrik bir iç donanım, büyük boyutlu geniş bir panel ve güçlü motor otomobilinde aradığı özelliklerdir.
ben 20şubat doğumluyum kendimi balık diye biliyordum ama kova bana tam uyuyor burda
oğlak burcuyum bi nevi uyuyor :)
ikizler iidir :icon_tup: bayda ikizler varmi ha :D
kova burcuyum we bukadar tuturulmaz wala :)
BOĞA (22 nisan –21 mayıs)
Boğa burcu yaşama ve ondan haz almaya düşkün bir burçtur. Boğa burcu insanı genelde sakin olarak tanınır. ancak trafiğe çıktığında iş değişir. Kinci ve maceraperest olmaları onların direksiyon başındaki tavırları üzerinde belirleyici rol oynar. Boğa burcu sürücüsüne karşı trafikte dikkatli olmak gerekir.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL: Doğaya düşkünlüğü otomobil seçiminde de kendisini gösterir. İçinde rahat edebilecekleri otomobilleri seçerler. Gri ve kırmızı en çok tercih ettikleri renklerdir.
alt taraf hiç tutmuyo ya :D 2 metre boyla gidip mini aldık bide siyah aldık :p
YENGEÇ (22 haziran - 21 temmuz)
Çok duygusal, hayalci, çocuksu insanlardır. Yengeçler ölçülü ve dikkatlidirler. Direksiyon başında da dikkatlidirler. Trafik kurallarına uymaya özen gösterirler ve birisi bir hata yaptığında oldukça sinirlenirler. Emniyet kemeri takmadan asla yola çıkmazlar.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL: Görünüş ve lüksten çok, fonksiyon önemlidir. Aile otomobillerini tercih ederler. Fazla hız yapmamalarına rağmen güçlü motorlu otomobilleri tercih ederler. Bir markaya güven duyarlarsa kesinlikle değiştirmezler.
tamamen yalan :)
yol bos oldugu zaman kirmizi isikta durdugum ve kemer taktigim nerdeyse gorulmemistir :) ;
4kapi arabalarida pek sevmem :) markaya guven mevzusuda yalan ; pejocuyum felan ama bidahaki arabam kesinlikle pug olmayacak :)
bana yakın gelmiş.
ben kova burcuyum nerdeyse baya baya yakın he...
OHA :) 19 nisan :) iimişşş uyuyo :D
KOÇ (21 mart-21 nisan)
Direksiyon başındayken başka bir otomobilin kendisini geçmesine çok sinirlenir. Koç sürücüsü hızlı araba kullanmaya bayılır. Refleksleri çok iyidir ve tam zamanında önlemini alıp, tehlikeyi önlemesini bilir. Bir tavsiyede bizden; Koç burcu insanını araba kullanırken rahatsız etmeyin,içindeki trafik canavarını uyandırabilirsiniz!
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL: Koç burcu insanının hayalini kırmızı bir spor otomobil süsler. Otomobilin müzik sisteminin iyi olması onlar için hayati önem taşır.
koç iidir ;)
son anda yakalamışım 20 nisan :D
KOVA (22 ocak - 21 şubat)
Hayatını olduğu gibi trafik kurallarını da hiçe sayar. Diğer sürücüleri küçümseyen bir tavrı vardır.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL: Kova burcu insanı otomobilinin dikkat çekici ve son model olmasını ister. Uyumlu bir dizayn, eksantrik bir iç donanım, büyük boyutlu geniş bir panel ve güçlü motor otomobilinde aradığı özelliklerdir.
son model istemem ben nabim uzay kasa falan, motor kısmı uyuyor evet herkes gibi bende güçlü isterim ve dikkat çekici olmasıda uyuyor.
küçümseme olayı yoktur ama ışıklarda yanıma gelip patlak egzozla ara gaz çeken bi 124e pekte sevecen bakmam :)
Burcumla uyuşuyorum:D:D