yer bellimi ?
Printable View
yer bellimi ?
atarı keeeesssss adam sahalara geri dönmüş :D
hadi başarılar umarım dişine göre rakip bulursun :)
Deneme oldumu ?
Video bekliyorum çok heyecanlandım kazasız belasız güzel denemeler olur inş.
Selçuk yükledın tabii NG yı :D HAdi bakalım.. )
deneme noldu ahmet abi?
selcugun regde sıkıntı oldugu ıcın deneme olmadı.
Giderimiz havada kaldi:) gelen arkadaslarimizin ayagina saglik kusura bakmasinlar tekrardan sanzumanda bi sikinti oldu 2 de yanyana geldik 3 leyemeden sona erdi:) ins en kisa zamanda tekrarlariz ahmet
Abi Selçuk un işi var uğraşmıyor arabayla yap şu 106 yı da millet adalet görsün dedim.
Ne bileyim ciddiye alıcak :D (MamiMakinen) sahalara geri döndü :D
Eyv beyler sagolun
2 de bastik 3 atarken balatayi kirdim :)) hafta sonuna hazir olur kismetse o zaman denicez .. ( bu arada 2. Balatayi kirdim ) arabaya baski balata dayanmiyor ::)))
Mami abi senin nasil vites attigini gormustum videoda.parçalar dayanamiyor tabi o sertliğe :D
sıkıntı yok tabı ya allah kaza bela göstermesın tek sıkıntımız baskı olsun. herzaman denerız hep beraber. suat abı gerekenı yapacaktır bukez baskı için :)
muammer abı dün 10 000 11000 döndün yıne heralde bende bastım sızınle ben 3 e attım sen hala devam edıyodun :)
mami abi geçmiş olsun :) baskımı kırıldı beraber yaptırdıklarımızmı kırıldı yoksa onu kırdın bu bitane dahamı :) maşallah
selcuk gelmş olsun kardşim, mamiye gelince o vites gecişlerinin nasl oldugunu cok iyi biliyrm üstüne tanımam :) ;)
mami abi geçmiş olsun kırılan balata olsun :)
Koy balatanın baskısına be mami :D
Nihayet mamimakinen sahalarda :) Selçuk. Zz turbo iken nerdeydiniz desem nasıl olur acaba :):):)
Geçmiş olsun selçuk
şimdi aldıgım bı telefon ıhbarına göre aksam kaldıgımız yerden devam edıcekmısız denemeye :)
UE 106
REG 106
CVK RS