Arkadaslar Greedy İnfo Meter touch hakkında bılgı almak ıstıyorum kullanınız varmı hangı araclara baglanıyor yanı unıversalmı gosterdıgı degerler ne nelerı gosterıyor memnunmusunuz vb.tesekkurler
Arkadaslar Greedy İnfo Meter touch hakkında bılgı almak ıstıyorum kullanınız varmı hangı araclara baglanıyor yanı unıversalmı gosterdıgı degerler ne nelerı gosterıyor memnunmusunuz vb.tesekkurler
ben kullanıyorum ,
universal değil , genelde japonlara oluyor ama diğer araçlarda da kullanan var , denemek lazım almadan önce , araçta olan tüm elektronik sensörlerin değerlerini gösteriyor , ek sensör girişi yok , ancak yurtdışında arada piggyback bi ünite kullanıp sensörleri ona girip yine tüm bilgileri bu cihazdan alabiliyorlar , görüntü olarak bir sürü göstergeye göre daha derli toplu duruyor , kullanışlı ben alalı 1 seneden fazla oldu bir problem yaşamadım daha
Sesli uyarılar kurulabiliyor istenen bölüme , sizin seçtiğiniz belli değerlerin altında veya üstünde uyarı veriyor , tavsiye ederim
r56'da çalıştırdık , araç can-bus seçiminde iso-can diye seçmeniz lazım cihazı açınca , neredeyse bütün fonksiyonlar da aktifti hatırladığım kadarıyla
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)