3.5lt CLK..
Printable View
3.5lt CLK..
4 çeker bmw derim.
beyaz clk çok fazla duruyor..
BMW demeyi çok isterdim ama beyaz Mercedes daha albenili.
Yuvarlak hatlarıyla clk bana hep genç görünmeye çalışan 50 lisini doldurmuş iş adamı arabası gibi gelmiştir. M görünümlü e92 seçerdim önümde böyle bi seçenek olsa.
CLK nin yuzu cok eskidi bence. E92 ama arkadan itis alirim ben olsam. 335 ler cok mu pahali?
Bu arada 80 mildeki araba (130 km) ne kadar temiz ve diri. Burada o km de tursu oluyor arabalar.
335 ler 22k dan basliyor. Performans beklentim olmadigi icin gereksiz geliyor almak . Yarin hepsi ile pazarlik yapip karar verecegim.Fikrini paylasan herkese tesekkurler .
Beyaz CLK cok kalite duruyor be :) Eger konfor ve gunluk kullanim keyfi agir basiyorsa ben CLK'ya huzurla binme taraftariyim, kilometre ilerlese de arabada simdiye kadar hor kullanimdan kaynakli bi patlak vermediyse daha da vermez diye dusunuyorum
CLK :icon_tup:
Linklere bakmadan önce E92 tabii ki diyordum ki Beyaz Clk linkine tıklayana kadar :)
tasarım olarak e92 hala çok yeni ve şekil duruyor. fırsatım olsa bir dk düşünmem.
beyaz clk bayağı güzelmiş bence clk :)
Fiyata bak gel de kafayı yeme
AMG olmadıkça kullanım karakteri olarak herhangi bir E serisinden aman aman farkı yok, konfor bakımından bu sebepten tatmin edicidir.
aldirdin bana steyshini kendine tek kapi bak, oh mis... s6, s4 al hacim bnce;)
2004 sonrasi sari s4 derim ben..
2004 Audi S4 4.2 quattro, $16,580 - Cars.com
S4 liste disi Izocum :) Sali off gunundu heralde artik beyaz clk ya bakmaya gidersin benim icin :)
abi illa yüksek model mi olması gerekiyor ? bizlerin forumca yanıp tutuştuğu gtr'lar silvialar supralar filan düşünmüyomusun :D:D
Yok yahu kim ugrasacak onlarin dertleri ile . Hem ornekler verip kafami karistirmayin zaten zor karar verdim :)