Aynen katılıyorum Atatürk'ün olmaması viyana kapılarına kadar gitmiş Kanuni'nin İstanbul'u fetih etmiş Fatih'in olmayışı saçmalık ötesi...Clinton la Bush bile var ne alakaysa...
Printable View
Aynen katılıyorum Atatürk'ün olmaması viyana kapılarına kadar gitmiş Kanuni'nin İstanbul'u fetih etmiş Fatih'in olmayışı saçmalık ötesi...Clinton la Bush bile var ne alakaysa...
+1 Atatürk kesinlikle olmalı
Michael Jackson da yok sanırım onunda olması lazım bence..:)
atatürk güzel olmus ama kucuk kalmıs emegıne saglık bu tablo neyi anlatıyo ordakı butun unlulerın ne yaptıgı hakkında bı fıkır verse bastan yapılsa daha guzel olur ..
yani bunun ne zaman hazırlandığıda önemli ama bariz eksikler var tabi...şu an için ATATÜRK olması beni çok mutlu edecek..yardırın süpersiniz beyler :D
müsait oldugum bi ara orjinalcesine ekleyecegim resmin içine. Atatürkün olmamasına bende takıldım....
S3 Trio ekran kartı ile bu kadar...
http://e1203.hizliresim.com/v/6/38s53.jpg
akşam yapıcam bakalım olacak mı, ama her 2 çalışmada gayet güzel olmuş elinize sağlık.
Kakus eline sağlık..
kakas güzel olmuş gerçekten ellerine sağlık
valla her ikiside super olmus aslinda icine bitanede honda koysak hic fena olmaz :))
ıraqdan 50 dolara aldım.. şantiyede duruyor :) yanımda getiseydim verirdim sana..
Atatürkle Fatih Sultan Mehmeti en üstlere koyabilsek çok kral olur bence
Ben bu tabloyu dönercide gördüm ama en tepede atlardan birinde atatürkü hatırlıyorm galiba o da photoshoptu.. birinden rica edeceğim yapabilrse koyarm buraya.. ama olabildiğince büyük boyutta bulun