Yanlis bilgi almisin o clio "kısalı" değil onunki yeterince uzunStandart diyemi lanse etmişiz ayıp etmişiz
Std.olsa 225 hp turboyu dibine kadar 3-4 boy geçermi ? Bence zor
Ben demedim std. diye
![]()
Bizim arkadaşın birinde "Turbokadett" var oda bizi kandırıyo standart diye,ona bir "Turbo"rakip bulup standart olup olmadığını anlamak lazım![]()
Yanlışssam lütfen düzelt ama arabanın chipli oldugunu ben senin agzından yagmurlu akşam duydum sen soylemedinmi agbi arabada chip var bilmem kac devirde kesiyor die ?
simdi siz hangı araba hakkında konusyosunuz anlamıs deılım.
bestsi sen isim neydı yada araban.nıckten cıkaramadım. yagmurlu aksam flan dedıgıne gore araclarımızı gordun
ama benım arabamı gormeden kımse yorum yapmasın.
dedıkodu yapmaya gerek yok.
kadir abıde derecelı ve wımmer chıp var
bende 15/61 var (ne kadar kısaysa artık) cıp flan yok.
arabalarımız da kısayı derecelıyı chıpı oldugunu bız solemesek kımse bılemezdı.
mılletı yalancı yerıne koymaktan vazgecın.
konu acmısım aracımı tanıtmısım ne oldugunu uzerıne yazmısım hala abuk sabuk konusu sende kısa varmı yokmu demeyın bana.
abuk sabuk konuşan yada yazan sensin. arabada chip var dien sendin o gece best si halil abindir, o da aynı şeyi söylüyo..
chief... fatihle denerken arabada eksantrik yok demiştin oysa varmış bunlar acaip işler gereksiz.turbo kadetle beni denetmek istiyosun sanırım isterseniz bi 600 race ile deneyin ondan sonra görüşelim zira sezon hazırlıkları var bizde, olmadı sizde girersiniz rakip oluruz.ha bu arada başkasının arabasıyla deneme falan ayarlamaya çalışma yine rezil olursun..
RACE WERKS
buluşmuyo muyuz pazar akşamına alsak çağlar sen şu gün şu saat şurası de yeter biliyosun
hem arabalarda ne var bakılır
ECUTECH İstanbul
buluşma zaten sanırım emındeğilim bu akşam değil
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
ben milleti toparlamaya calısıyorum sen kalkmış yok kimse gelmiyo yok biz uzaktan izleyelim diyosun bi laf söyleyincede bugün akşam ben le kadir abi geliriz diyosun ? ne yapmaya çalışıyosun anlamadım ibrahim ama pek hoşuma gitmedi
chip olayına gelince ilk yağmurda denediğimiz gün sen basa basa geldin bizde niye basıyon soğuk motora diye sorunca chip var ısınmadan bilmemkaçbinde kesiyo ısınınca düzeliyo dedinya ben mi yanlış hatırlıyorum,,
arkadaslar gergınlığe gerek yok.. sanalda oluo hep böle seyler...AYrıca yuzyuze bılmıorumda hiç çip muhabbetı gecmedı ıbrahımın rste..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)