15 bin bilet olayını nasıl organize ettikler, kulaktan dolma olmaz.
Printable View
Tüm gün bilet aradım maraton üste karaborsa 500 verdim vermedi 900 e sattı yuh dedim ve vazgeçtim hayırlısı olsun.
sabah 6da sıraya girdik gişe 10da açıldı 10:05de biletler bitti :D
25. sıraya felan geldiğinde gişe kapandı 500 kişinin üstünde bekleyen vardı
akşam klüpten açıklama geldi tüm biletler bitmiş taraftar kartsız normal bilet satışı olmayacak
çok şükür biletimizi aldık :D işimize gelen fiyatı veren olursa satmayı düşünürüz yoksa kendimiz gideceğiz
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...14768344_n.jpg
Karaborsa yaptıgı tespit edilen kişilerin aldıgı biletler iptal oluyor arkadaşlar.Tespit ediyorlarmış tek tek.. Klupden acıklama geldi.. Eğer karaborsadan bilet alırsanız %90 kapıda kalıcaksınız o bilet çalişmicak.
salı gününden beri biletim cebimde kafam rahat. önüne gelen teklif ediyo. bu millet boşuna karaborsacı olmuyo. şuan biletim 300 TL. yi gördü. şeytan dürtme benii. :))))
Fenerbahçe Yönetimi ve Biletix Genel Müdürü ile yaptığı toplantı sonucunda Biletix çalışanlarının KARABORSA yaptığı kanıtlanmıştır.
Varmı beyler cumartesı maçta olacak görüşelim topluca girelim hepbir arada oluruz
ben migrostayımm. maç öncesi nazlının orda oluurm.
İlk gun 3 tane aldim birisnide dun sattim elimdekilerde satcm
Desem kapida bekliyirlar :) aslinda galatsarayliyim ama maci gidip seretmek lazim bu mac kacmaz :)
telsim trubunu A bolktayım varsa gelen tech'cıler olarak hep beraber gırelım...
Gemileri yaktım bilet alırım düşünen p.m atsın
bende düşünebilirim biletimi satmayı.
Kadıköye truva işi yalan..300 kişilik inönü organizasyonunda bulunmuş biri olarak şöyle anlatiyim.
inönüye gideceğimiz maç günü saat 3 te haber verildi.kimseye birşey demeden çık gel dendi dernek önündeki toplantıda öğrendik inönüye truva yapacağımızı.maç biletlerinin önceden alınmasından bile haberimiz yoktu.
yani bu işler sesli olmaz.daha bize kalmadan polis zaten elek eder adamı.
karaborsadan bilet alanlarda rahat olsunlar söylendiği gibi biletlerin iptal olduğu falan yok.tüm tedbirler bu maçtan sonra alınacak.biletix ile anlaşma sezon sonu iptal ediliyor.eskiden olduğu gibi klup internet ve feneriumlar üzerinde bilet satışı yapacak.