şöyle önerim var kokunun kaynağını bul ve çamaşır suyu ile temizle, herhalde erkek kedin var ve siğmek denen çiş değilde erkeklik sıvısı bırakmış o pis kokar
çamaşır suyu koku gidermeye birebir
Printable View
şöyle önerim var kokunun kaynağını bul ve çamaşır suyu ile temizle, herhalde erkek kedin var ve siğmek denen çiş değilde erkeklik sıvısı bırakmış o pis kokar
çamaşır suyu koku gidermeye birebir
Valla ınsan gbı kednınde yorelere gore degstgnı dusunuyorum burdakıler utangac degl, duran arabanın cızlmesı benım ıcn zarardır ben onu czmıyosam oda benım deger verdgmı czmesn kardesm tamam arabayı pert etmyo ama resmen patıka var kaputn sol tarfnda cıladan olsa gerek kayak yapmslar sanki
sizin sokaga bundan koymak lazım :D Bişicik olmaz leke onlar leke parlatırsın geçer :))
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...59920004_n.jpg
Yiğit abi one ole yahu burdan huylandım ben fotolara bakınca :S
Yavrucaklar sıcak yatacak yer arıyor bırakın yatsınlar :)
Zehirli değiller mi olurmu :D
"" ısırdığı yerde derin yaralar açar ve insanı geçici bir süre felçe uğratabilir. Alerjisi olan kişiler, çocuklar, yaşlılar, bünyesi zayıf insanlar risk taşır. Zehrinde iki nörotoksin ve bir insektisid bulunur[3]""" Wiki
Ama üstüne basmadıgın , ne bilm eline alsan bile sıkmadıgın ürkütmediğin sürece ısırmazlar.
bugün banada dadandı kedi :) kaputta 4 pati izi vardı,şükür tenteye cıkmamış :)
kediler aslında gerçekten güzel hayvanlar diğer hayvanlar gibi neden sevmezler pek anlamam:)
evin önünde beslediğimiz 4 5 tane kedi var biri anneydi yavrularını falan büyüttük, yaz tatilinde annem evden ayrıldı babam kapıyı açık bırakmış bi ara eve girmiş gitmiş salona oturmuş 3 gün evde kimse yoktu ne tuvaletini yapmış ne sesini çıkarmış yazık hayvan gördü kapıyı açınca hemen çıktı dışarıya başka, kendimi bildiğim bileli köpek vs beslemişizdir ama kedinin yeri ayrıdır başka hayvan böyle yapmazdı:)
El birliği ile m3 ün kaputunun içine ettiler sagolsunlar valla.Ben cilalatmaktan bıktım onlardan çizmekten bıkmadılar.Yaptığım tespitler koyu renk arabayla işleri var bunların :)
Megane turuncuydu gelmıyorlardı dizel bmw gri onada gelmiyorlar :)
Ama arabadan anlıyorlar sanırım :)
Yada bir diğer teori bizim erenköyün kedileri dizel arabadan haz almıyorlar benzinli olucak.
Bende de var aynı problem.Sabah pati izleri vs.Gecen gece pusuya yattım kimse gelmedi.İb.e ler sabaha karsı gelıyorlar heralde.Sırke konusunu bende deneyım bugun.Yoksa canlarını yakıcam.
Kediler yemek yerken gözlerini kapatırlarmış o yüzden de nankör diyorlar dogrumudur mu?
Clean Car - Happy Cat - YouTube
sonax'ın reklamı geldi aklıma :D.
boyanın üzerine Aqurtz premium+titanium+reload uygulayarak bi tabaka oluşturup çizikleri en az'a indirgeyebilirsiniz, çokta işe yarar ben yapmayı düşünüyorum araştırdım gayet mantıklı. forumda blackbird bu ürünün satışını yapıyor ;)