Ualn daha 1 ay önce sohbet ettik hasret giderdik tertemizim hiç belaya bulaşmıyorum işimdeyin dedi
olcak iş değil hemde kardeşi vay babam vay Allah acil şifa versin çok üzüldüm her iki kardeşe de
Allah babasına anasına sabır versin
Printable View
Ualn daha 1 ay önce sohbet ettik hasret giderdik tertemizim hiç belaya bulaşmıyorum işimdeyin dedi
olcak iş değil hemde kardeşi vay babam vay Allah acil şifa versin çok üzüldüm her iki kardeşe de
Allah babasına anasına sabır versin
cok uzucu bır olay :(
kardes kardese nasıl olur ya...
allah rahmet eylesın we allah acıl sıfalar versın :(
Yemin ediyorum kanım dondu. :s İnsan abisini neden vurur yahu. Allah rahmet eylesin diyeceğim ama başkasının canına, bir de kendi canına kıymış. Allah şifa versin vurulan kişiye, ailenin yardımcısı olsun, sabırlar ihsan etsin.
olay sirasinda kendisi bucadaymis yakinda da evlenecekti sanirim cok üzücü :(
Büyüklerimiz herzaman söyle herşeyin hayırlısı diye kardeşin bile hayırlısı lazım insana
Allah acil şifalar versin kendisine
Yuh be arkadas
tanımıyorum ama çok şaşırdım ya. :(
allah rahmet eylesin kardeşine , kendisinede geçmiş olsun. allah ailesine sabır versin. :(
hiçbir derecede sinir insanın kardeşine silah sıkmasına sebep olmaz yaa.
Ailesine Allah sabır versin.
allah aılesıne sabır versın ucuzu bır durum
kanım dondu Allah hiç kimseye kaldıramayacağı yük vermesin :S Allah rahmet eylesin..İnşallah kurtulur diğer kardeşde..
yazıuk ya ınsan kardesıne nasıl yapabılır bunu bı anlık sınırle.Allah rahmet eylesın gecmıs olsun ınsallah kurtulur kerem.
kereme büyük geçmiş olsun,kardeşine Allah rahmet eylesin çok üzüldüm muhabbetimiz vardı,efendi iyi biriydi kerem :(
Kereme geçmiş olsun çok acı bir durum,Allah acil şifalar versin... Kardeşinede Allah rahmet eylesin.İnşallah günahları afolur.