Aynen çoğunluğu öyle,saat satanı,navigasyon,tablet vs çin'den buraya gelebilcek bilimum şeyi stok tutmadan satıyorlar.
Bazı satıcılar var özellikle stokta var diye belirtiyor,dikkat edip onlardan almakta fayda var.
Printable View
datalogger olarak iş yapar bence
gün gelecek tabletler ile yolda map yapıcaktuner abilerimiz demedi demeyin. :)
bnce verilen paraya yazık. 2 gün sonra bozuldugunda çöpü boylayacak..
Kapasitif ekran olması lazım denildiği gibi gece bile zor görünüyor :D birde kapasitif olmayanlar bezle silindiğinde bile çiziliyor :(
Beyler tam 1.5 yıl olmuş ben alalı. Ne bozuldu ne dondu kaldı diyorum. Hergün kullanıyor eşim. Bukadar ön yargılı olmayın. 200tl ye satılıo ya ne bekliosunuz :D
170tl likten aldım.
wireless gördü görmedi koptu.
online dizi izlerken sacmaladi.
satan adamda şarjlarda genel problem var fln demişti.
2.gün gittim iade ettim.mustu bence biraz daha yuksek bişye bak.
metro satıyordu garantili filan:)aynı cihazlar ama garanti olarak metro var arkasında söylemedi demeyin.
kullandım bu arada cihazı fazla birşey beklemezseniz vay bee alete bak dersiniz:D
arkadaşımda vardı bende kurcaladım bayaa bi. verilen paraya göre bence 10 numara cihaz.internete girmiştim gayet hızlıydı videoları açarken bazen ufak tefek kesiklikler oluyordu internet üzerinden.bir sürü oyun indirmişti çokta zevkli oyun oynanıyordu.
Eskiden bir laf vardır. Cin İşi Japon işi bunu yapan iki kişi :D
bende arabay düsünüorum basit biesy olsun diorum tabi birde özellikle bluetooth istiorum obd yi okuya bilmek icin ama bunlar bence is yapmaz islemcileri hakkında hicbir bilgi yaok bütük ihtimalle eski islemcileri kullanıyorlar .... sürekli donma kasılma ve hatalar vericektir bnm gözümde sacımı basıma yolmak istemiorum araba kullanırken dokunmatik ekranıda test etmek lazım tabi almadan önce sonradan pisman olmamak icin internetten videolarını fln öncelikle izleyin ( bulabilirseniz ) ... bence biraz dah verip 2. el samsung lara fln bakmak daha mantıklı hic deilse bilinen ürün ;)
Biz elektronik sözlük için aldık.Çatır çatır çince im yazıyoruz bi sorun görmedik :D
arkadaşlar. vodafone da kı kampanyada olan alet var vodafone un kendı alet. 1.2ghz cift cekirdek android 3.2 honey comb. 10 inc ekran. sanırım daha da yazmama gerek yok. degerlendırın bence. ben aldım gayet guzel ekranda kapasitif. samsung tab 10. ıcın yapılan ekran koruma bandınıda koselerden bıraz kırptık cıncık oldu. vodafone bayılerınde teshırde var gıdın kurcuklayın derım.
sitede bir arkadaş type r'ına böyle arabada internet keyfi diye monte etmişti ve kullanıyordu nasıl olduğunu ona sormak lazım konusunu bulamadım bulursam eklerim vtc ti galiba plakası arabasının
Rezistif ekranlı tabletlere kuruş vermeyin. 150 TL civarında satılan cihazlardan alıp paranızı çöpe atmayın derim.
Vodafone'un cihazının ekranında çok takılma ve gecikme var. 1.2 ghz işlemci demiş ama Samsung'un 1 ghz'lik işlemciye sahip cihazının yanında ancak nal toplar. Alıp kullananların internette yazdıkları şikayetleri okuyun derim. Ayrıca ucuz bir cihazda değil.
Eğer Çin malı tablet alacaksanız "Ainol Aurora" öneririm. IPS kapasitif ekran (Iphone ile aynı) 1.2 ghz işlemci, 1gb ram, Android 4.0 ICS (Ice cream sandwich) işletim sistemi var. Kısaca cihaz şu an tablet teknolojisinin zirvesinde denilebilecek bir cihaz ve 220 dolar fiyatı var. İnterneti araştırın. Bu cihazı alırken dikkat edeceğiniz nokta, birçok satıcı elinde stok olmadığı halde satış yapıyor ve ürünü yollayamıyor.
Satış yapan diğer bir çoğunluksa yurt dışından direkt gönderim (dropshipping) şeklinde çalışıyor ve bu defa gümrük sıkıntıları çıkabiliyor.
bende vardı 2 tane aldım zamanında ebaydan zenithink ve tpad adı altında..
kim ne sormak isterse cevaplaya bilirim neticede bana kalırsa kötü değildi niye değildi parasının tabletiydi çünkü .. ekranları rezitif ekrandı benim tabirimle kanırtmatik ekran ama işini görüyordu tek sıkıntısı şarj süresiydi çabuk bitiyordu..
kullanım amacına bağlı dediğim gibi şu anda tekrar bir tablet alıcam ama tabiki artık capacative ekranlı birazda marka adam gibi bir şey düşünüyorum ipad de olmaz ama archos falan olabilir kaliteli fransız malıdır archoslar..
arabada kullanıma gayet güzel bence gelir.. hatta aracınızda opcom girişi falan varsa androidde bu opcomların app leri var onu kurup direk tabletten aracınızın tüm verilerini görebilirsiniz.
internette gezinmek yalnız çok kasıyor onu söyliyim normal ipad de bile tablette gezinmek biraz sıkıcı iken resisitve ekranda zor oluyor.. ama multimedya amaçlı kullanılırsa araçda ve dediğim op com tarzında gayet parasının karşılığını fazla fazla verir.
bende 6 aydır kullanıyorum aynısından bir sorun yaşamadım bugüne dek ucuz ve kalıtelı bir ürün kitap okumak ve video ızlemek ıcın ideal ayrıca gündüzde gözüküyor sorun yok
o zaman bana yaramaz ben bunu alınca full internette sörf yapıcağım,filmlerimi izleyeceğim hdd'demden oyun oynıcağım... çılkını alıcağım. :D