Senden 1 önceki postta yazdım, orada select country" seçeneği var, oradan Turkey seçip yurtiçindeki durumunu görebiliyorsun.
Şu an sadece ülkeye giriş yapmış, posta sisteminde bir hareket gözükmüyor.
Printable View
Senden 1 önceki postta yazdım, orada select country" seçeneği var, oradan Turkey seçip yurtiçindeki durumunu görebiliyorsun.
Şu an sadece ülkeye giriş yapmış, posta sisteminde bir hareket gözükmüyor.
beyler ptt kargo takip sisteminde son olarak bu yazı var
teslim girisiminde bulunuldu veya teslim edilemedi (gelen)
tarih ise bugüne ait ve saat 09.21 i gösteriyor.bu ne anlama geliyor?
bence hemen PTT ile iletişime geçin,
takip no nuzu verin ve tekrar iletimini ve elden almayı deneyin.
geriye gönderebiliyorlar çünkü.
Yeni konu açmak istemedim , acaba bu RT223497924HK numaralı postam hakkında nereden bilgi edinebilirim hiç bir yerde bilgi cıkaramadım .
ABD'li arkadas Ebay'de USPS gosterip, DHL ile gonderdi... Faturayi da istedigim gibi duzenlemedigi icin butun gun boyunca DHL evraklari ile ugrastim.
Aklinizda olsun USPS gosterenlere gene teyit etmek icin sorun.
Agustos ayi itibari ile Istanbul UKIM de bir sikinti mi var arkadaslar? 12'sinden beri bir kargom UKIM'de... Bir turlu cikmadi. 600 dolar fiyati var. Yani vergisini verecegim...
120 dolar kadar olur
OEM malzemeyi çok fazla irdelemiyorlar, yanınızda ruhsatla giderseniz, ticaret yapıp yapmadığınız önemli, kendi aracım için bir çok kez parça getirdim ve araç adıma kayıtlı, parçada aracımın parçası olduğu için ruhsat göstererek "bazı parçalarda vergi ödemem gerekti" sorunsuz aldım.
Aydınlattığınız için çok teşekkürler. :)
1.
Gümrüğe Sevk Edildi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM)
11/08/2014 15:28:37
2.
Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM)
11/08/2014 15:28:37
3.
Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM)
11/08/2014 16:10:37
4.
Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM)
12/08/2014 16:17:54
5.
Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM)
16/08/2014 09:57:01
gorunen o ki gumrukten cikmadan torbaya eklenmis.... hic boyle sey ile karsilasmamistim....
Hala haber yok....
bu ara ptt ve usps arasında bi anlaşmazlık mı var acaba?
ikidir ürün alıyorum usps ten amerikadan çıkana kadar olan işlem gözüküyor sonra duruyor ama ptt den yurt dışındaki hareketleri gözükmüyor...bide aşırı geç gelmeside ayrıca konu 2 haftada gelen paket 2 ayda geldi
Evet bu günlerde sorun var sanırım . 5-4 tane pakedim var geciken. Neredeyse 40 gün oldu
Malzememi teslim aldim ancak, Baska bir adresteki gumruk mudurlugune gidip vergi yatirmak zorunda kaldim sonra da Postaneye gidip aldim. Yani koli adrese gelmedi.. Normalden farkli oldu... Sebebini ben de anlamadim...