S2000 de uzun süre coilover yay kullandım ki dibindeydi hiç ses yapmıyordu.Sizin takozlarda bi enayilik olabilir baktırın derim.
Printable View
S2000 de uzun süre coilover yay kullandım ki dibindeydi hiç ses yapmıyordu.Sizin takozlarda bi enayilik olabilir baktırın derim.
Direksiyon kutunuzda boşluk olabilir.
arkadaşımın type-Rındada sürekli aynı ses vardı takozları değiştirirseniz düzelir muhtemelen.
DS3 ümde H&R Low versiyon 35mm yay kullanıyorumç Son zamanlarda çıt çıt metal metale çarpmarmış gibi sesler geliyordu.
Hep bagaj içi yada bakalitlerden şüphelendim ama değilmiş.
Aracı rot-balansta kanala soktuğumda arka tarafı sallandırttım. Baktımki yayın yapısı gereği yuvarlaklar birbirine çarpıyor. Bu arada helezonlarda hortumda sarılı değil. :( Çözüm olarak hortum sarmamız lazım ama kaç kişiye gösterdiysem çok yakın halkalar birbirine sarmak ölüm olur hatta saramayız bile dediler. Bende düşündüm taşındım bir fikir geliştirdim. gittim nalburdan silikon sprey tarzı bi kutu aldım.
Yayların üstüne sıktım fazla fazla. Aracın arkasını yaylandırarak hareket halindeykende sıktım. :D Sonuç : Perfect. ses kesildi. Ama tabi zaman içinde tekrar geleceğini düşünüyorum. Arasıra sprey iel besleyeceğiz yayları :D
takozlara baktırın .