Ok sagol kib bye anladim
Printable View
350cc alti hicbiri eglenceli degildir. 4*4 olanlar sadece off road icin duz yolda kontrolunu kaybedersin. 4*2 nispeten offroadcidir ama digerine extra olarak cok guzel yanlar
Yarin kendisine ulasir gorusurum o zaman tesekkurler :)
Ya bu arada ben yazın görmüştüm bir tane. Fatih te Benim gördüğüm yere biraz yakındı cok değil ama bu sizin gösterdikleriniz gibi leylek değildi. lastikleri Dişsiz kanallı geniş hız lastikleriydi. Adam Yavuz selim durağının orada kaldırımda bekliyordu. sonra kaskını taktı. Kaldırımdan yola bi atladı uzadı gitti. Eğlenceli bir araç izlenimi bıraktı bende. Benim gördüğüm gibi atv göremedim hicbiryerde. Görmem ile gitmesi cok hızlı olduğu icin markasına bile bakamadım. Ama eglensinden ötürü aklıma oturmadı değil yani :D
Can-** Renegade 800 iyidir fiyat yüksek olabilir ama son derece keyifli:D can ** in diger modellerinede bakabilirsiniz
http://www.youtube.com/watch?v=eEZPJhdR-zg
buda arkadaşın videosu renegade 800 ile Can-** Renegade 800 Flames Hmf Exhaust - YouTube
Bu arada benim bahsettiğim araç cadde tipi atv imiş galiba. lastikleri dişsiz olan.Sahibinden.com da baktım bulamadım ama bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varmı.
Ehliyetleri konusunda bilgisi olan var mi?
A2 mi B mi
hacı atv yi tayyibin oğlu bile kredi çekip aldı sen nası alcan la bu altın işinde bukadar para varmı :D
3.4 mılyarlık bı 200 luk ısını gorur bence bende lınhaı var 6 ay kadar yolda kullandım hıc bır sıkıntı yok plakada cıkıyor ben cıkartmadım polısler sordu plaka cıkmıyor dıosun devam hıc takan olmadı ama ıstersen cıkartabılıorsun plaka tse uygunluk belgelerı falan tam .bı bak ıstersen http://www.techturkey.com/forum/otom...00-cc-atv.html
bugün plakalı onroad gördüm iki tane leventte arkalarında bayanlar vardı sarı renkde iki atv önlü arkalı gidiyorlardı.
Kymco 500 cc MXU sahibiyim ve büyük keyif alıyorum kim demiş off-road modellerine plaka çıkmıyor benim atv hem plakalı hem trafik sigortalı... tavsiye ederim uzun yolda alışkın değilseniz yorucu fakat çok keyifli virajları limitlerde dönüp 1 tekerin havaya kalkması ayrı bir zevk benim için :) ama iş bilmeden yapmaya kalkarsanız sıkıntı olabilir... uzun lafın kısası ya polaris bakın yada Kymco tabi off-road düşünüyorsanız...
askeri model dimi sizinki 4x4 şaftlı olanlardan..
Bi sure cin mali vardi 150cc zevkli gelmedi bana cok. Asfaltta 4 tekerlek cayir cayir giderim diyemiyosun dikkatli kullanmak gerekio. Bence 4 liraya al bitane servisi bol olan vizir vizir gez. Scooterlarla ayni motor oluyo ztn parca skintisida cekmiosun :D deli gibi sert kosullarda kullanmicaksam yani 4 ceker lazim degilse hic bosa para yatirmam