vay be daha neler görücez hadi bakalım =)
Printable View
vay be daha neler görücez hadi bakalım =)
abi ciddi sıkıntılı millet :D emrenin dediği gibi dötünü vermemiş ya :D
tabi görüyolar troların altında boncuk gibi arabaları özeniyolar akü :D
güzel kafalar bunlar. Temizinden 35 cm lik bolca fitness salonu görmüş kol kaça giderm merak ettim :D
yani küfüre girmesin diye uğraşıcam ama olmicak herhalde ...
sperm israfı ,
ben ruhumu takasa veriyorum ? kabul mü :D
arkdaslar, bizim Tolga yani aracın sahibi arkadasa yeni mesajlar gelmis, cepten girdigim icin screenshot koyamıyorum, sabah eklerim ama cocuk ciddi bunalıma girmis. kendimden bile utandım makara yaptım topikte diye. Anlattıgına gore hayatı tepetaklak olmus ve bobregini vs satmayı fln dusunmeye baslamıs. Trabzondaymıs sanırım ya su cocugu bi cekip konusacak birileri vardır sanırım oralarda bizim forumdan. Biz de ustumuze duseni yapacagız. Allah sasırtmasın kimseyi...
alınık böbrek lazım 2 tane var ama 3. olsun sıkıntısız gezelim istiyorum yeri gelir lazım olur
arkadaşlar bende specerları yüksek böbrek arıyorum bir arkadaşım için elinde olan varsa lütfen pm den ulaşsın :D
bende 3 bobrek var biri fazla :) isteye varsa :) yada of topic e konumu acsaydm
ferrari için 3 böbrek geliyosa daypar için kesin bi 5 6 verecek vardır :D ne de olsa honda :D
hahaha, yok artık Lebron :eek: :D
biraz daha kassan dötünüde vericek :D
trabzondan mı ??????? ulan memleketimde nasıl insanlar varya
az kullanılmış sulanmamış bebrök :D
Vay anasını yaa :D
Al ferro yu ver böbreği, temiz iş :)
ahhaha :D öldüm su anda :D
bende komple krom böbreklerden arıyorum e90 için :D
çok güldüm :D
eger zengin ve böbrek arayan birine uyarsa böbreği 1milyon tl istene bilir bu durumda kaar a geçmiş olursunuz :D sanırım ebe die tabir edilen insan doğurtmaya yarıyan varlık bu şahısın nefes almak suretini yerine getirmesi için toto kısmı yerine kafa kısmına vurmuş diye tahmin ediyorum :D
hahahhaha koptum ya akşam akşam hahahaaha neler var ya memlekette :D:D
bi yerden mercedes U serisi çıkar bi yerden ferrariye böbrek.. tobe estafurullah yaa :D o herif ne kullanıyosa bana ondan bulun arkadaş :D
böyle dallamalara cevap bile yazmamak lazım
Adam neyi varsa vermeye hazır:D
hahahaha :D abi okutamazmıydın böbrekleri :D :D