Parayla gazete satar gibi ehliyet satarsan buda olur. Gecmis olsun. EGİTİM SART ! Kimse uzerine alinmasin benim dusuncelerim.
Printable View
Parayla gazete satar gibi ehliyet satarsan buda olur. Gecmis olsun. EGİTİM SART ! Kimse uzerine alinmasin benim dusuncelerim.
transporterin kaskosu ödemiycek hepsini kesin mahkemelik olurlar.evonun ekstralarıda coktur eminim onlarda kaskoya dahil olmuycagı icin baya sıkıntılı bir durum.deger kaybı davasıda acmalı
arabada bişey yoktu kazadan önce çiçek gibi duruyordu ya.
bayada bekledi aynı yerde bizde bi bassa diye bakıyoduk.
en az 10 metre surukledı evoyu.
transportere bısey olmaması normal en saglam yerden vurdu.
Almanlar biraz Saglam oluyor , benim kardesimede arkadan yeni golf vurdu ustunede kaçtı :( Hyundai pert olay yerine gittim gözlerime inanamadım! Vuran araç Nerde cektilermi dedim yok kaçtı dediler ınme indi bana ! Adam vurdu üstüne kaçtı Allah'tan plakayı düşürmüş buldular aracı
Evo'nun en sevdiğim kasası, yazık olmuş. Çok geçmiş olsun.
yazık olmuş evo ya ama can kaybı olmaması sevindirici.araba alanın kendini şoför sandığı bi memlekette böyle şeylere şaşırmamak lazım
İçim gitti yeminle.. Umarım araç içindeki kişiye bişiy olmamıstır. Yazık olmus :(
evonun 1. resminde sürücü koltuğunda tamirci poşeti varken 2,3 ve 4. resimlerde yok. İnşallah tamirci değildir aracı emniyete çeken. Evo'ya gerçekten çok yazık olmuş.
bu arada transporter şöförü fotoda gözükenlerden hangisi
ne kasaplar var memlekette
Ne küfür edip yardırdım içimden transporterı kullanana !!!!
Benim hatırladığım araç bursadan bi arkadaşımız sanırım
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._4867331_n.jpg
Geçmiş olsun :(
Geçmiş olsun. Transporter ne sağlammış yahu
gerçekten çok yazık olmuş.