911 Carrera.
Printable View
911 Carrera.
911 Carrera-Corvette C5 :)
370Z turkiyede var mi suanda ? Biz sorduk 110000 euro istediler
Neyse bnce e93 alinabilir a5 alinabilir e46 m3 c5 vette bu araclar artik kulfet olur bende konuyu takipteyim evo sti m3 s2k alip bas agritmam polisle ugras kose bucak kac altimi vurdu yukledim sole oldu bir ihtimal onmuzdeki sene bende toyota ft86 dusunuyorum sifir yada subaru brz fakat toyota almak istyorum ne alirsan al 0 almaya bak esasinda sen bil piyasa oldukca bozuk insanlarin elinde malesef
evo9 alırdım, çıtır modifiye ile 450hp yeter. satarken de zarar etmeden satardım.
o paraya 2000 model 911 Carrera alınabiliyor.Mantıklı seçim olur
seçenekeri daraltman lazım sonrası daha kolay , ben olsam 4 kapılı birşey alırım ama herkes ben olsam diyor kimse sen olmuyor :) . sen neyi beğeniyorsan seçenekleri daralt sonra herkes artılarını eksilerini belirtir.
bence o paraya kendine özel bi araba yapabilirsin mesela bi sti alıp yükliyebilirsin yada m3 alıp turbola gibi
eeees onuç noldu seçenekleri yazsaydın artık konunun ilk mesajına...
konu sahibi takip ediyomu ki hiç mesajı yok o kadar yazıyosunuz ama.
e93 m3 pert neyim bulursan
90 bine mal edilmiş 2005 sti neler yapabilir ?
illa spor olmayacaksa chrysler 300c beyaz yada yada porsche cayenne, range vs...de olabilir...bence illa spor olmasın;)
hatta biraz daha kasıp 3haneli rakamlara çıkılırsa q7 bile bulabilirsin...
Şahsen ben olsam şunlara bakardım;
Golf R , RCZ , Genesis Coupe , RX8 , Crossfire, TT, Z4 veya C5 Vette... STi evo m3 s2000 falan bunlar uğraştıracak araçlar insanı.. Kafa rahat olsun bence artık
CL 500-600 55AMG
2000-5 arası guzeli tadndan yenmez bu paraya en iyi konfor ve performans bence
biraz bekler temmuz gibi gt86 alırdım ben olsam 90binden fazla olabilir ama fiyatı