arkadaştakide 110luk 6vites olandan performansı ciddi güzel.. şehir içinde 8in altına pek inemedim diye şikayetçi.. yazılım falan yaptırmayı düşünüyo şimdi
Printable View
Pek ekonomik olduklarını söyleyemem.Fiorino neysede, doblo ağır, yükde olduğu vakit hepten ağırlık artıyor.Yakıtda artıyor heleki 1.3'lerde ...
Uzun yolda kullanacaksaniz, yuk de atacaksaniz 1.3 tercih etmeyin. En mantiklisi 1.6 olani. Daha az yakani da olmaz sanirim. Ekonomi yazilimlari var. Depoda 80-100 km fazla yol yapmanizi sagliyor.1.6 uygulanirsa cok guzel olur.
Yakıt konusunda peugeot ve citroen çok iyi ama dediğim gibi konfor yok gibi o araçlarda yeni doblonun yanında.Sakin kullanımda uzun yolda dahada düşer yakıtı büyük motorum.1.3 almayın derim ben zamanla motor eskidikçe büyük motorlar daha az yakmaya başlıyor ufaklara göre.
uzun yolda 1.3 fiorino beni pek tatmin etmemişti. şu an şirket aracı yeni doblo 1.6 cc 105 hp 6 ileri uzun şasi kullanıyorum gerçekten güzel bir araç. sıfır geldiğinde ve şimdiki halı arasında yakıtta düşüş var. bu arada servis bakım aralğının 20.000 km olduğunu da unutmamak lazım.
yakıt konusunda cimri ama biz alalı 5 ay oldu araç 8.000km'de baskı balata değiştirdik garantiden fabrika hatası olarak.
şirket aracı olduğu için bakımları direk filo firması karşılıyor fiyatını hiç sormadım :) 20.000 km bakımından sonra depo ışığının yanması 70-90 km geriye attı. km de ne yaktığını hiç hesaplamadım :) [
QUOTE=huseyinturk;5685300]aynen öyle bana çok garip gelmişti sıfır arabanın 20000e kadar servise gitmemesi.İlk bakım ne kadara patlıyor bilginiz varmı?bir kaç güne gidicez bizde kısmetse[/QUOTE]
Yeni konu kirliliği önleme temalı burdan koca bir hortttt...
Arkadaşlar 0 km Fiat Doblo Cargo MAXİ arıyoruz. Aramızda fiyatta vs. yardımcı olabilecek satış danışmanı var mı ? Plus donanım, Ecojet motor tercih fakat çokta önemli değil ama kesinlikle MAXİ ( uzun şasi ) olmalı. Yine Ankara,İstanbul ilk tercihler..
Teşekkürler
1.3 euro 4 motor 90 lık uzun şase ile 1 depo ile 1150 km yol yapıyorum..
1.3 multijet doblo en samimi arkadaşımda var, helalinden 10.000 km ben yapmışımdır o araçla
askerdeyken 1.6 dobloyuda 2 ay boyunca kendim kullandım 6.000 km civarı yaptım
uzun yoldada kısa yoldada 1.3 daha az yakıyor ( 160 - 170 gitmediğiniz sürece )