500 TL 'ye kadar ßlackßerry, Samsung, Sony vs. ayrımı olmadan cep telefon önerilerinizi bekliyorum.
-
Yorumlarınız için hepinize teşekkürler. Şuan Sony Ericsson Walkman Live ve Samsung Ace arasında karar aşamasındayız. Yorumlarınız nedir?
500 TL 'ye kadar ßlackßerry, Samsung, Sony vs. ayrımı olmadan cep telefon önerilerinizi bekliyorum.
-
Yorumlarınız için hepinize teşekkürler. Şuan Sony Ericsson Walkman Live ve Samsung Ace arasında karar aşamasındayız. Yorumlarınız nedir?
ıphone kesınlıkle
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
nokia bitti benim için, artık çıkardıpı her telefon ölü doğuyor.
Artık alına bilir telefonlar HTC Samsun LG İphone, kısaca İOS ve Android,
Alternatik olarak huawei marka olabiir, çinin en büyük tel üreticisi, f/p oranı yüksek yada türkcell vodafone tel bak
5620 monte öneririm 1.5 senedir kullanıyorum , dokunmatiği hala canavar gibi , şarjı en az 3 gün gidiyor.sadece tek problemi arada bir hafıza kartını ve sim kartını okumuyor , çıkartıp üfleyip geri yuvalarına sokmak gerekiyor.
O paralara sıfır Samsung galaxy pro,Turkcell T20 ve sony ericsson walkman alınır hepside androidli makinalar
samsung 7510 galax pro öneririm dokunmatik ekran + klavye. veya blackberry de bakabilirsin o fiyatlara.
Sıfır demişsin ama satılıklarda 530 tl ye 2. el 1 yıl garantisi devam eden BB 9700 beyaz vardı ona bi bak istersen. Sıfır olarak donanım haberde Huawei U8800 IDEOS X5 i baya bi övmüşlerdi video incelemesinde fiyat/performans olarak.
Az daha ekleyip BB 9300 almanı öneririm. Ben senin bütçenin çok daha altına tertemiz 2.el 4 aylık bir 9300 aldım çok memnunum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)