battığınız yeri bütün dünya basını biliyor , şikeye batmışsınız :D
Printable View
vay be koskoca 10 yıl dile kolay cincona zor :D
12 olması lazm ya 2 senemiz iyemeyin :D :D
futbol tartışmasından zevk alıyomusunuz ?
ya da gerek var mı boşa gerginlik yapmayın yahu kocaman adamsınız...
ha berabere kalmışız ha yenilmişiz benim için inanın bir farkı, beraberliği iğlediğim de yok.. hatta son pozisyon gol olsaydı ile başlayan saçma cümlelerde kurmucam..
ama,
ilk devre fener rahat alıcak diye ortalığı yıktınız tabelada farklı bir sayı oluştu 3-1..
bu maç fener handikap yapıcaktı, 10 atıcaktı,bizi uzaya yollucaktı diye ortalığı yıktınız maç 2-2..
geçen sene hagi'nin ilk maçıydı, fener banko alıcaktı maçı ki gs'nin en ama en kötü sezonlarından biriydi maç 0-0bitti..
evet arada geldiniz ve arena'da yendiniz eyvallah ama 4tane sizin deyiminizle fenerin banko alıcağı maçta ancak 4ün 1ini almışsınız.. kalemiz dediğiniz yerde oyuncularınız golden sonra titreyip 70dk gs'yi izledi.. kocaman aykut bey korkudan bütün hücum hattını oyundan aldı vs. vs. bu türkiyenin en büyük polemiğidir ve uzar gider YALNIZ bir duruma hakim olmaya alışın bence:
durumlar değişti.. kabul etmeseniz de durumlar değişti..
Ayrica yurt disindan ozel gelen kareograficinize de tebrikler super 3D gosterisi oldu :D
3d kareografı kaldırıldı bı sekılde ama nıye bılmıyorum 3d filan yokdu bugun bilip bilmeden atlamayalım :)
Belki coğu arkadaş bilmiyo olabilir akşam show tv haberlerde de geçti ezeli rekabette GS nin FB yi 7-0 yendiği mac da var . olsun biz sizi 6-0 yendik derken bida düşünün ! bizde sizi 7- 0 yendik ona bakarsan .
7-0 da geldı ben gıdıom ahuaha :D top kare miydi o tarihde bilen varmı ? :D
biz bu kadar konuşmuyoruz siz ağzınızdan düşürmüyosunu bu olayı ve fenerbahçeyi antipatiden çok sempati var heralde fenerbahçeye karşı:Dgerçi bizim farkımızda burda biz her hafta fenerbahçeyi tutarız siz se her hafta fenerbahçe her hafta kimle oynuyorsa onu tutarsınız o yuzden fenerbahçe tekdir..
konu kitlenebilir beyler adam haklı
http://www.swfcabin.com/swf-files/1277738426.swf