oha yaaa nasıl oldu o
Printable View
oha yaaa nasıl oldu o
ben hayatımda böyle bal görmedim top oynamadan 1 puan aldılar la ikinci kaleye gelemediler ama gol olmuyor arkadaş olmuyor ya
hadi uyuyalım :D
tebrikler her iki takımada :)
2-2 :D berabere bitti zor kurtuldu gs elimizden
Oha o direkten top nasıl çıkar ya
Bütün kuponlar yattı galiba. :)
maç bitti herkese geçmiş olsun
kim büyü yaptı la saraçoğluna
4-6 oynamıştım bu maç tuttu o gol nasıl kaçar son dakikada beee :@
benim kupon celtavigo macından yattı bu maca üst verdiydim :D
fenerin kaleyi melekler korudu 11 kişi defans yaptılar korkudan
Iki takima da helal olsun konumlarini hlkediyorlar ama kim ne derse desin Gs bu aksam cok iyiydi gurur duydum takimimla.
Galatasaray'ın hakkıydı maç. İkinci yarı oynatmadık.
aykut kocaman su takımı skoru bulup geri cekme yeter artık fenerbahce bu ankaraspor degil !
fenerliler 5 kavanoz balı 100tl olayına girmişler amma ballıydılar son dakikada totoyu kurtardılar :D
son dakikadaki top girseydi çok gülcektik :D
fener şu pozisyonlara 5 kere girse 10 gol atar, biz 20 kere girsek yine gol olmaz akü
su takımın basında 20. dkdan sonra aykut olmasaydı tarihi fark olurdu iyi oynayan takımı geriye yasladı adam ya gs derbsinde olamaz böyle bişey
Halamın bıyıkları olsa falan filan.. Fener yattı beraberliğe...
ya yazmıyım dedim duramadım iyi oynayan diyosun da attığınız golleri bana bi açıkla çok mu organizeydi çok harika ataklar yaptınız sağdan ortayı saçma sapan yere açtı top çıkmadı o orta açtı adam gelen topa rövaşata vurdu(yüzyıl geçse daha vuramaz) öbüründe zaten alexin kişisel becerisi yani açıkcası ben öyle iyi oynayan bi fenerbahçe göremedim
Bu kadar şanslı bir takım yok yaa fenerliler o son saniye son pozisyonu unutmasınlar..
fener açısından aykut kocaman faciası olmuş.
kavga cikarsa , kufur hakaret , en ufak bi abuk sabuk hareket olursa , karsilikli eden edilen min 1 ay banlanir , ona gore " spor musabakasi " oldugunu bilerek tartisin .
15. dakika 2-0 öndesin ne diye yaslanırsın adamlar zaten şok olmuş hele değişiklikler aykut kocaman'a gs'lılar teşekkür etmeli oyunu katletti 20.dakikadan sonra ne pres kaldı ne oyun.
ilk 30 dakka fener süperdi 10 dakka ortada ondan sonrası ise gsnin hakkıydı tarafsız bir bjkli olarak inceledim maçı fenerin 40ıncı dakkadan itibaren pozisyonu yoktu neredeyse
bizde sivasa 2-0 yapana kadar top oynamamıştık bi takımın gol atması iyi top oynaması anlamına gelmez yani öyle bi anlatıyosunuz ki sanki fener ilk 20 dakkada 4-5 kere boş kale falan yakaladı 2 gol attık daha ne olsun diyosan aç ilk yarıda arenada gs-fb maçının ilk 20 dakkasını izle bi karşılaştır