Sunroof varmıymış.
Printable View
Sunroof varmıymış.
Irfan yoncalik olması lazım Bahsettiginiz kişi...
Ostim sanayide bir cıkmacı
saglam adamdir ve minikslerin dedigi gibi her turlu kolaylıgı saglar. Cok iyide bir insandir muhabbeti olsun malları olsu 10 numaradir.
b16 yı satıp bende k20 yemi gecsem ne ya.
Teşekkürler arkadaşlar..
inş. tr. yide usa gibi yakın zamanda görürürüz hadi beyler pamuk eller ceblere :D gelsin swaplar
Anam fiyatlarabak be Swap cenneti olur tr bu adam sayesınde bencede fazlasıyla uygun ....
Adam talep'i görüp fiyatı yüklestirse görürüm ben sizi. Bizim vtı lar gibi olmasın sonuda. Fiyatı açısından.
irfanı tanıyorum iyi bi arkadaş fiyatları da iyi alışverişim var yani bi sıkıntı yaşamadık hiç
İrfanı bende tanırım :) mk2 mine 87 suprası var hatta bitane ama biraz zor çalışıyo :) şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadık parça almak konusunda.. 10 tane adnan eder ;)
offf.. çok ilginç.. neye güvenip alıncak peki? ben şimdi gidip skyline 2.5i alsam.. içini bilmedikten sonra ne anlamı var, kol çıkardıysa ya? yatak sardıysa veya üst kapak-blok rektefiye kurtarmazsa? darmadumanda çıkabilir... o zmn nolcak 6000ytl? eğer herşey normalse, yani 7000de harcarım, 14000$ da... bizlr ca18det k20 veya b16lara neler harcıyrz.
arkadaşlar konuda bahsi geçen (Myth06) yani irfan benim motorlarla ilgili detaylı bilgi verebilirim arkadaşlar yazmış buraya zaten numaramı,bende sizler gibi mod merakımdan deli paralar harcadım onun için kimsenin 5 kuruşunun heba olmasını istemem motorlara verdiğim güvence yani muayyer terimi açıktır sanayi dilinde motorun çalışması ve üzerindeki aksamların problemli olması halinde bütün sorumluluk bana aittir ;)
dedım bu cocuk delıkanlı die
iştahım kabardı ağzımın suyu aktı :S pug 206 ya k20 koyan 1 hollandalı biliyom bide biz mi olsak :) umarım bu fiyatlar korunur.
gozlerımı ovusturdum valla dogrumu fıyatlar dıye :) satılık a3 var arkadaslar, kasası temız herhangı kasa bı cıvıcle takas olur :D
bu arada mk4 supra twın turbo dedıgımız 2jz mı?
şimdi ben bitane ae86 bulsam we bide 2jz siparişi wersem swap için neler almam lağzım ek olarak=)