berk007 makınan ıyı resım cekıomus gercekten noıse cok az yavf benım sıtkım sıyrıldı su dmc serısınden su ay gecsın bende alıcam s6500 kafaya koydum ;)
Printable View
berk007 makınan ıyı resım cekıomus gercekten noıse cok az yavf benım sıtkım sıyrıldı su dmc serısınden su ay gecsın bende alıcam s6500 kafaya koydum ;)
Bu tür makine alacaklar genelde canons3-s5 ve fuji 6500fd arasında kalıyorlar. Direk slr'a geçiceksen de canon 400d ve nikon d40-d70 arasında tercih yapmalısın bence. Hangini seçeceğin sana kalmış karşılıklı üstünlükleri pek fazla değil zaten birbirlerine. Birde 2 makineyi de eline al hoşuna giden eline uyan makine de önemli. Hayırlı olsun:)
Nikon D40x SLR - AF-S & AF-I objektifler
Kameranın metal bir objektif yuvası bulunuyor. Uzman kullanıcılar otomatik netleme motorunun eksikliğini hissedeceklerdir. D40 modeli hariç Nikon’un diğer tüm DSLR kameralarında bu işlem için küçük bir anahtar bulunuyor. Bu anahtarın olmaması, otomatik netleme özelliğini arayan kullanıcıların sadece AF-S ve AF-I objektifler ile çalışabilecekleri anlamına geliyor. Nikon D40x dijital SLR kamera ile G- veya D- tip objektifleri de kullanabiliyorsunuz ancak otomatik odaklama özelliği bu objektiflerde kullanılamıyor. Bütün bunlara rağmen fotoğrafseverlerin herhangi bir sıkıntı yaşamayacaklarını da söylemeliyiz. Çünkü Nikon’un AF-S ve AF-I objektiflerden oluşan mükemmel bir ürün yelpazesi bulunuyor. Bu ürünler, Nikon D40x modelinin hitap ettiği kullanıcı kesiminin gereksinimlerini mükemmel şekilde karşılayabiliyor. AF-S tip objektiflerin sağladığı büyük bir avantaj da yüksek hızları ve odaklama işlemini sessiz olarak gerçekleştirmeleri.
alıntı...
bnde s6500fd kullanıyorum,çok başarılı bir makina yeni başlayanlar için..Kendinizi geliştirmek içinde iyi bir alternatif..ya finepix yada d40x derim bende..tercihe kalmış..
yapmayın arkadaşlar bir af motoru için birbirimizi kırmayalım :D
hmm peki para sorunu olmasa alacağınız makine ne olur? böle saçma güzel çekebilecek bir makine
Hasselblad. 30 bin dolar falan :D
ööeh o da fazla :D
evet makina tam 36.000 $ :D
http://news.softpedia.com/images/rev...9_01-large.jpg
Araba mı bu :D
http://kamera-fotograf.sahibinden.co...word=panasonic
bu makine tam aradığın makine slr havası var objektiften zoomu var ve lensi LEİCA!
Hiç başka makine arama ...
harici flaş flnda takabilirsin istersen...
Kesinlikle o paraya alabileceğin en iyi dslr like makine budur..
Sadece D40 diil her makinede kit lens diye verdikleri objektiflerin nerdeyse hepsi yalan, en fazla neyin ne olduğunu öğrenirsiniz.
Arkadaş video çekecem ben demiş habire DSLR konuşuyosunuz adamı yanlış yönlendirmeyin bence :)
benim tek şikayetim artık yetmiyor :D
İnsanoğlu doyumsuz:D
alakasız ama Berk dj kirliydi bugün:D
Emre olm Panasonic Lumix de fena durmuyor hani.. :D
panasonic nasıldır önerilir mi ?
amannn dııım pek bı noıse lı olur kendılerı bence almayınn bu venuse mıdır nedır ıslemcısı garıp bu meretın sımdıkı yenı verısonlardada noıseyı yok etcem dıe detay kaybı yapıomus ;) zaten eskı modellerde ıso acamıon (bende fz-7 var daha 100 un ustunu gormedım ısoda :D)
fz50 nin işlemcisi hakkında olumsuz yorumlar duydum sadece.
birde incelediğimde bodysi çok kalitesiz geldi.
@venom35
yoldan geldik daha yıkmacılara gidecek keyfim gelmedi :D
yarın yıkatırım ayna gibi olur :)
;) g7 g9 su an cok cok iyi makineler neden dersen kanku slrdan daha iyi diyebilirim..
SLR alan cogu kişi p modu a modunda kullanır ama SLR tam performansını M modunda verir..
genelde kimsede bunu kullmaz...
G7-g9 gibi makinelar auto moddada inanılmaz sonuçlar veriyorlar.. renkler desen canonla alakası yok yıllardır canon kullanan herkese sorun mavi ve yeşil renklerden bıkmış durumdalardır :) bu makina ap ayrı bişey.. şu ana kadar canonun cıkarttıgı en iyi makine diyebilirim.
bütün cevaplar verilmiş:)
ahaha :D dslr dan anlamam pek:p
Arkadaşlar finepix s6500 mü nikon d40 mı_?
d40 emre...cok güzel bu gun teknosada gordum d70'den hem daha kucuk hem baya hos bisi...:D
slr alacaksan d40
slr like alacaksan 6500
ama video çeksin diyosun d40 çekmez.
ikisi de ayrı dünyaların makineleri :D
Finepix s6500 , Video Çeker, Objektifi değişmez ama 28-300mm gibi bir aralığa sahiptir..Geniş açı ve Tele ihtiyacını karşılayacaktır...DSLR öncesi iyi bir alışma evresi geçirirsin...
Nikon D40 , DSLR bir cihazdır, Video çekimi yoktur, s6500'deki gibi LCD'den fotoğraf çekemessin, Vizörden takip etmen gerekir, yanında gelen objektifi 18-55mm'dir, Belli bir süreden sonra sana yetmeyecektir ve Objektife yatırım yapman gerekir...Af Motoru olmadığından ötürü Sigma,Tokina,Tamron gibi alternatif lenslere yönelemessin sadece Nikon lensleri kullanabilirsin...