ya gel yeterkı gec kanka bu akşam kasınıyorum ben gelsin biri gecsın dıye beklıyorum kımse gelmıyo işte :D :D
Printable View
atarlı vir rs, vti felan yok mu yaa denesin şu arkadaşlar bende ona göre 1.8t ye geçiş yapıcam :D
eyvallah baştacısın :D
.............
Ben rolling yaparken radara girdim biliyorsun Pulat ile yaptığım videoda
Adam bana 500 kitledi
Hem radar hemde tehlikeye atmaktan
Erken ödedimde 355 e düştü :D
Genede yılmadım
230 lira olsa göbek atardım valla
Yanarım yanarım polisin bize izlettiği radar videosunun kopyasını almadığıma yanarım cam car Radar car:D
Polis gişelerden önce kritik yaparken direk önümüze kırdı
Arabadan inerken alkış yapa yapa indi
Bravo bravo dedi
İkinizede 500 er TL kitledim
Dönerken tekrar basın bir daha 500 kitleyeyim dedi :D
Ne kol ne bacaklar gördük gelin izleyin videonuzu dedi
Bayada tatmin ediciydi video :D
Megane 5 boy arkamdan gelmesine karşın ben 164 Megane 174 ile radara girmiş
Megane şampiyon mu şimdi dedi :D
Valla sağları solları, ne yapacakları belli olmuyor :D
Gbt kontrolü yapanları çok seviyorum, hiçbirşeye laf etmiyorlar :) Yada ben denk gelmedim :)
İzmit'te olsaydınız denerdik. :)
neyse konuyu kirletmeyelim. bayrampaşalı naptın hocam çıktınız mı?
Yeni gördüm konuyu valla.Telefondan girince gözden kaçmış:D Neler oldu acaba?
yok beyler kimse gelmedi deneme ıcın cıkamadık kaldık öle abımle bi başımıza :D
bızımde canımız sıkıldı cıktık ölesine bı hızlanma vıdeosu cektik :)
bu arada keşke gelselerdi çunku bujilerde sorun cıktı araba patırdama yaptı o sekılde denıcektım gene gelmediler :D
Valla bayrampaşalı benzin olmuş 5 lira artık gaza basmaya korkar olduk o yuzden biraz zor olur benzin 5 lira civarındayken
Benzin 10 lirada olsa zewk zewk tır madem gazlamiycaz neden aldık adabları :) Mesut kardesim biliosun her zaman denerim bı kaç ufak isim vardi dün aksam halı saha macı gibi ;)
cvk herzman hazır allahın ıznıyle denemek ısteyene bı telfon kadar yakınım herzaman ama mesuta sert gelırıdın sanırım cvk :) ama güzel poliş - flıtre kısalı bı 106 mız war mesut denemek ıstersen.
gokhan sıkıntı yok kanka her zaman yan yanayız zaten :)
başkan bugun egsozu falan orjınala cevırıcem muayne geldı o yuzden dun aksam diye yırtındım :D
Lan ceco aradık gecen gun lastiğim İnik sinyal kolum bozuk karnım ağrıyo soyle böyle dedin :):):) saka saka ceco intikamımız acı olucak :) hahahahahahhah
206 rc ve 106 gti baya bi nam yapmış anlaşılan :D onlarla birlikte peugeot sayısını arttırma amaçlı onlara kardeş olarak stock spec 406 yla katılsak nolurdu acaba? 2.0 manuel benzinli. sadece kat iptali ve cut out var.. :D taş çatlasa max. 150 hp olsun :D
Ertanım çok biliyosun sen yaa..
1) Arabam orjinalindede zaten 137 hp.
2) Kat iptalinden sonraki artan performansı sen kendin gördün sence 1-2 hp olsa hissedermiydik okadar? demekki bi en aşşağı 5 gelse.. (Ki yapan yerler 8 garanti veriyor diyo ben nekadar inanmasamda..)
3) Son susturucu iptaliylede gelen artışa yine tanık olduk, ve 1-2 hp tanık olmamızı sağlayacak kadar büyük değil. Demekki hissedebildiğimize göre var bi ayar yine..
4) Hepsini toplasak 8 hp desek zaten 145 yapar.
E ben ne demişim ? "Taş çatlasa max. 150 hp."
E sen neyin kafasındasın kardeşim ???
Yani senin kitsiz hava filtresinden 5 hp beklediğin hesap ;)
Dipnot: Benim gösterdiğim cesaret biraz şu sohbetteki arabalar için komikte dursa aynı performansı sendende bekliyoruz. PANPAAA :)
Seni Allaha havale ediyorum:) Kendini bukadar bilgisiz gösterme panpa :)
hava filitreside 5-15 hp veriyormuş... 10 kg hafiflet 1 hp artıo araban :D geçen cam filmi yaptırdım üst devirler canlandı :D
Tamam Ertanım bizim araba yürümüyo boşver sen ;)
Senin Ali arabasıyla takla attığı gün ambulanstan indirirlerken "olum varya o vtec in anası ağladı" dememişmiydi ? yanlış hatırlamıyosam hemde sana demişti demekki olabiliyomuş, çocuğun focusla o cesareti gösterdiği gibi bende burdaki arkadaşlarla beraber gazlamak istedim benim bi iddaam olmadığı ilk mesajımdada yazıyor maksadımın kendimi denemek olduğuda yazıyor, benim anlamadığım benim mesajlarım seni ne derece ilgilendiriyoda sen bukadar heyecanlanıp admin kesildin Ertanım :) Bence daha bu konuya yazıp arkadaşın mesajını kirletmeyelim özele geç (yiyosa tabi :D )
sonucları videolu bekliyoruz,kolay gelsin :)
arkadaşlar şuan bişey merak ettıgım için yazılım egsoz flitreli 1.8t arıyorum denemek ıcın aracımı merak edıyorum ister video ister videosuz
şuan aracıma bazı işlemler o yuzden aynı aracla denemek ıstıyorum
ben varım panpa :):)
bende varım 2.0 tempra ile her türlü yürürüz....
şaka şaka daha hazır değiliz..:D:D