bir tane video vardı eleman sanki moloz çuvalı atıyordu arabaya.
yine iyi bir şekilde gelmiş kargonuz, ptt'den almanyaya cep telefonu yolladım 6 bucuk ay oldu daha ses seda yok.. ptt gidiyorum karşımda muhatap yok..
ben gayet memnunun ptt kargodan ..
geçen haftalarda çinden aldığım telsizim toplam 5 günde ( 1.5 günü TR içerisinde )adres teslimi yapıldı ..
üstelik gümrüğe takılmasına kesin gözüyle bakıyor hazırlığımı ona göre yapıyordum .. ama takılmadı ..![]()
![]()
ptt kargo taşımacılık kısmını taşeron firmalara yaptırıyor.Kargoyu teslim alırkende kırılacak bir şey yoktur diye kağıt imzalatıyor hatta
aynen ptt kargo bayilik usulü çalışan bir kurum her önüne gelene bayilik verdikleri için kalite yerlerde.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
kargo şirketinde müşteri hizmetleri temsilcisi olarak çaılışıyorum
bu olaylar başıma çok geliyor.ne yazıkkı kuryeler ve aktarma depolarındaki insanlar malları düzgün taşımıyor
kargonuzu teslim etmeye gelen kuryenin yanında koliyi açın hasar görmüş ise ATF dediğimiz ambar tesellüm fişini imzalamayın..şubeye giderek kargonuz için tazmin talebinde bulunun.
kargo firmasıda sigortadan tazmin yapıyor.fakat bu tazmin olayı hemen olmaz yazışmalar falan uzun sürdüğü için kısa sürede paranızı alamıyorsunuz..
son olarak kargonuzu kolilerken içini köpükle destekleyinki zarar görmesin![]()
Gecmıs olsun ama bırazda hata urunu paketlıyende sanırım
duzgun bı kolu yapılsa sanırım zarar gormezdı
hepsi aynı *** kargoların.... ama en berbatı kargokar... o kadar çok kargoyla çalıştımki bir yurtiçiyle aram iyi.. ama onlarda 1 2 kere yamulttular bişileri... aras gibi şanzımanı kovanını kıran başka kargoda görmedim sandık içinde gelen şanzımanı hemde.... o günden sonra ankaraya mersinden kalkıp kendim gidip alıp geliyorum çıkma büyük oto parçalarını....
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
3-4 senedir yurtdışından çok sayıda siparişim oldu, şu takipsiz kargonun kaybolması kadar saçma bir iş görmedim![]()
ptt kargo kimseye tavsiye etmem gerek yok ...
hic bi kargo şirketinin özenle taşıdıgını dusunmuyorum. o yuzden bişey gonderceksem guzel kutuluyorum, kopukle vs destekliyorum. işi sansa bırakmamak lazım. yoksa karsınızda muhattap bulmak zor oluyor...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Kapıda ödeme ile forumdan bir abiye ürün gönderdim elimdeki kağıtta ödemeli yazıyor bey efendi bilgisayara yanlış girdiği için ürün ücretsiz gönderilmişHiçbirşeyi beceremiyorlar...
...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)