"valizi toplayıp git" öğüdüne uymadığına göre benim de sana yapacağım öğüde uyma.
alma araba felan taksiye bin.
Printable View
"valizi toplayıp git" öğüdüne uymadığına göre benim de sana yapacağım öğüde uyma.
alma araba felan taksiye bin.
hayata tekrar gelmeceksin ikincisi vti öyle aman aman yakıt sarfiyatı yapan bir arac değil ücüncüsüde bu ıkı görüşüm dısında takı bozdurulup arac alınmaz
Honda Civic 1.4i S 1997 Model 14.600 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 82735399
beyler şu araç nasıl 14 e bırakıyor sahibide bi arkadaşımın tanıdığı
Sadık hayallerini erteleme :D
bütün parayla bir araç almak yeni evlenmiş biri için pek mantıklı olmayabilir. o yüzden aynı ayarda giderli bir şeyler almak daha mantıklı sanırım
kesinlikle yapma. takı makı bozdurup araba alma, artan para varsa onada araba alma.. bir dur bakalım ne olacak ne bitecek, beklenmedik şeyler cıkabilir, he o para kenarda dursun, borcum harcım yok sağa sola, kredimi cekerim arabamada binerim diyorsan bir ihtimal güzel olabilir ama.. eldeki nakit şu zamanda gerçekten önemli
Honda Civic 1.4i S 1996 Model 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 79891160
Honda Civic 1.4i S 1999 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 79856276
Honda Civic 1.4i S 1998 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 82692767
http://www.techturkey.com/forum/otom...vic-si-hb.html
arkadaşlar araçlar hakkında bilgi verebilirmisiniz.En son gönderdiğim linkde ki araç kafama yattı siz ne dersiniz
Honda Civic 1.4i S 1996 Model 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 79891160
utanmadan airbag yazmıs.3 aracıda begenmedım 1.4 lerin.
goruntu olarak en guzelı sıyah olan oda sıyah dıe kusurları ortuo bıle olabılır.
yeni evlisin, kimseye muhtaç olma, vti'dan daha büyük bir zenginlik bu.. yedek şarjör hep olsun. Kısmetse vti'da olur.
kerem abinin aracıydı 2 sene once ben alıcaktım o zaman cicek gibi arabaydı sonra cok el değişti şimdi hosaf gibi olmus o gunlere göre
aracın konusu;
http://www.techturkey.com/forum/otom...s-my-14is.html
abi benden büyüksün ama bende düşüncemi söylemek istiyorum:
babam her zaman der ki "duygularınla değil, mantığınla hareket et."
serkanın aracını düşünüyorum beyler ankaradaki kırmızı si
Bak hocam 5 yıl önce evlendim,1 hafta sonra gelen takıları bozdurup bi araba aldım,keşke almasaydım diyorum şimdi anla yani,Eğer çekebiliyosan bi kredi filan çek al seni sağa sola götürecek bi araba bin.Takılarını sakın ama sakın araba için bozdurma
kasada altınlar yatsın, ben otobüsle gezeyim:D
yok öyle bir dünya:D:D
kredi çekip karşılayacak durumun varsa çek arabayı al ama yoksa bozdur al dohc'unu tak tüpünü bin:D
ya beyler altının çok az bi miktarını kullanıyorum geri kalanı kredi çekiyorum beni fazla sarsmıycak şekilde ödeme planlarını yaptım yani neredeyse altınlara dokunmuyorum o yüzden şimdi yardım edin bana :) araba almam lazım biraz aciliyeti var yakın zamanda 3 tane yeğenimin düğünleri felan var arabasızda olmaz uzak yerler şimdi araç buluyormusunuz bana :) :) :)
prodigy derki diesel power..
yerinde olsam guncel bir model dizelin 2. eline bakarım.
mesela önerin var mı limit 15.500