7 tane daha canavar geldi diyorsunuz yani , sevinemicem ne yalan söyliyim.Keşke 7 tane daha golden felan gelseymiş :(
Printable View
7 tane daha canavar geldi diyorsunuz yani , sevinemicem ne yalan söyliyim.Keşke 7 tane daha golden felan gelseymiş :(
benım 4 yaşımda cocuk var köpek düşünüyorum , bu tarz bi hayvan evde nasıl olur bende istiyorum cocugum köpek ile büyüsün :)
Evcil hayvan formunda yeni downpipe'm geldi diye konu acmayi dusunuyorum :)
Keşke o masumlar buyudugu zaman annesinin yaptığı gibi enerjisini ağaçlari issirarak atmasa onlarda can taşıyor...
Her hayvanda aynı potansiyel mevcuttur bence.farkli arkadaşlarımda bulunan 3 pitbull var biri ufak onu geçtim hadi diğer 2si en az golden kadar sakin hayvanlar.
dobermanlarda ilerki yaşlarda sahiplerine saldırıyorlar dimi ? bence bunlar birazda şehir efsanesi.
yani satılıkmı yavrular ?
peki bukanıya nerden vardır birebir yaşadığın bir olay varmı yoksa kulaktan dolma bilgileremi sahipsin
ben geçen seneye kadar apartman dairesinde 2 erkek pitbull besliyordum 1 yaşlılıktan 9 yaşındaöldü diğeri hala hayatta şu anda oda 4 yaşında ve şu anda yanımda mışıl mışıl uyuyor
ver her 2 pitimde eve her gelen misafirleri gayet sakin karşılıyor az önce aşağıdan eve çıktık mahallediki bütün çocuklarla oyun oynuyordu
Pittbull iyi bi köpek.
kaç paradan satılık sen ondan bahset
çok uzamasın konu :)
aynen sen resimleri koy begenen versin parayı alsın pitbull yasak veya degil o besleyenlerin sorunu bence