Merhaba arkadaşlar başımıza saçma sapan bir durum geldi aktarıyorum fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Doğalgaz faturamızı migrostan yatırdık geçtiğimiz aylarda. Geçen hafta telefon geldi, bir bankanın çalışanı kendi müşterilerinden birisinin numarasının sonunu yanlış yazdıkları için bizim borcumuzu ödediğini bunu vermemiz gerektiğini söyledi. Ben konuşurken sizin operasyonel hatanızı neden ben üstleniyorum dedim? Karşımda telefondaki arkadaş mavi ekran verdi. Sonra başka bir yetkili aradı, işte dava açıcak müşterimiz vs. diyor. Bende buyursun açsın sonuçta bizlik birşey değil biz neden dahil oluyoruz kendi aranızda çözün diyoruz. Biz aracıyız diyor... Ama aynı aracı anneme telefonda gazınızı kestiririz, dava ederiz demeyide biliyordu. Bir kaç kelime arka arkaya haklı olduğum konularda laf sokunca mavi ekran verdiler
Sonuç olarak, şimdi meblağ büyük birşey değil ancak zaten doğalgaz tüketimimiz toplasan ayda yaz geldiğinden 4-5 lira kadar anca geliyor. Söz konusu para 102 tl. Şimdi ben açıkçası bunların yaptığı hata yüzünden para ödemek zorundamıyım? Varmı böyle saçmalık? Toplasan bir dahaki kışa kadar o kadar doğalgaz yakmam bile... Bana elemanın maaşından kesilicek gibi geldi, bize paslamaya çalışıyor konuşmalarında böyle sezdim.
konu hakkında bilgisi olan varsa, başına gelen yada yorum yapabilecek bir avukat arkadaş vs. yorum yaparsa sevinirim, dava ediyorsanız buyurun edin, benim dışımda gelişen bir olay , sizin yaptığınız hata için bu parayı ödemiyorum demeyi düşünüyorum.
Çünkü çok saçma o ödenen borç 102 tl değilde 2002 tl de olabilirdi?