0.99 doları hak eden program :) fazlasını da verirdim o ayrı :)
Printable View
0.99 doları hak eden program :) fazlasını da verirdim o ayrı :)
100 MB 24 saat açık kullanımda yeticekse hemen başlıyorum :)
30 MB bence yetmez ben resim video her nevi şey alıp veriyorum e mail msni bitiren efsane program operatörleri toplamda whatsapp yuzunden 40.000.000 USD zarar uğramış senede diye bir rivayet var :D
video v.s yollamayacaksan 10 mb anca yersin
Viber diye bir program var onada bakabilirsiniz whatsapp tarzında ek özellik aramada mevcut
whtspı olan hatunları sevıyorum :D
Kullanıyoruz ve mutluyuz :D
şimdi yüklesemmi yüklemesemmi karar veremedim ya :D:D birde ücretliymiş bu galiba doğrumudur telefon s60 benim
Sadece konuşucam ben video foto falan yok çok saolun bu bilgi iyi oldu benim için :) Viber için kaç mb paket önerirsiniz ?
alın 4gb geçin yahu.. viber la sesli konuşma vs de var.
bir de tango var, onunla kamera da açıyorsunuz..
bu işin sonu yok yani :D
Whatsapp gerçekten çok iyi bir uygulama. Ücretsiz resim,video,müzik,ses kaydı alayını gönderebiliyorum. Telefon rehberinde whatsapp kullanan herkesin liste olarak gözükmesi çok güzel bişey. Tavsiye ederim.
arkadaşlar şöle bir şey sorayım bunun deneme sürümü fln varmı bir indirip bakalım işimize yararmı yaramıcaksa boşu boşuna almış olmıyalım
Abi telefonun nokia ise ücretsiz diye hatırlıyorum. Telefonun wlan ağlara bağlanabiliyorsa ve çevrende whatsapp kullanan varsa düşünme indir. :)
Ben Viber'i de şiddetle tavsiye ediyorum. Siz de arayacağınız kişide bağlansın kablosuz ağa, sabaha kadar beleşe konuşun. :)