Nihatta söylüyordu 2 sabahtır radyo programında bakınıyorum bende nette falan varmı bi kaynak diye
Printable View
Nihatta söylüyordu 2 sabahtır radyo programında bakınıyorum bende nette falan varmı bi kaynak diye
Sunu merak ettim bu OGS 130 la bile giderken geçişi algılayıp okuyamıyormu hızı 30km ye düşüreceğine OGS şeritlerindeki gişeleri kaldırsalar yolu rahatlatsalar OGS yine yukarıdan algılayıp ücreti tahsil etse olmuyormu?
Daha hızlı ve ucuz HGS dönemi başlıyor - 23.03.2012 - Ekonomi - Yeni Şafak
Linkteki haberde HGS sisteminde 30 km ve üzeri hılza geçilecek diye bahsedilmiş
bizide zamanında ogs den hızlı geçtik diye polis çevirmişti. hızımız 50 60 falandı. 4 yıl önceki olay
bende google da arattım bizim site çıktı :)
Bi kere Mahmutbey gişelerde önümdeki arabanın soldan
ilk geçişte su satan eleman geçerken çarptığını gördükten sonra=
bende 30la olmasa da iyice yavaşlayıp geçerim
zaten 30km/h idi..
OGS
Alıntı:
OTOMATİK GEÇİŞ ŞERİTLERİ NASIL ANLAŞILIR?
Sistemden yararlanılabilmesi için; otoyola girerken ve çıkarken mutlaka OGS’ne tahsis edilmiş şeritler kullanılmalıdır.
Çalışır durumdaki OG Şeritlerine ait gişe saçağındaki flaşör sürekli yeşil renkte yanıp sönmektedir. Flaşörün üst kısmında OGS’ye ilişkin Logo (Şekil-5) bulunmaktadır.
Şerit değiştirmelerde sürüş emniyeti ile ilgili kurallara ve gişe alanına yaklaşırken uyarı levhalarında belirtilen azami 30 km/saat hız limitine mutlaka uyulmalıdır. Gişe şeritlerinde duran araçlar olabileceğini, bu şeritlerin tek bir araç geçebilecek genişlikte olduğunu, her an şerit değiştirmek ve durmak zorunda kalabileceği ve otomatik bariyer olabileceği unutulmamalıdır.
Aynen öyleymiş
http://e1203.hizliresim.com/v/r/3rz6r.png
OYGS Otomatik Yavaş Geçiş Sistemi
aynen zaten 30km idi sınır niye bu kadar sinir yaptınız ki :D
ben ogs den geçerken 30 km düşüp geçsem kaç kişi bişey diyebilir yasalı o :)
Gişelerde herzaman hız sınırı vardıki... bazı gişelerde radar mevcut 90 +10 km hızın üstünde geçtiğin an 162 lira kilitliyorlar... %30dan sonrada 250 lira... ama OGS okuyabilmesi için 30 40 kmde geçmek mantıklı.. :D
120 130 km hızla gişeden mi geçiyorlarmış ailecek ? :)
la valla enteresan insanlar var hakikaten..