Evt arkadaşlar Kameramız hayırlı olsun
boyner ışıklardan erenköy divan ışıklara kadar bölgede
zamana göre hız kamerası koymuşlar
belli bir dk nın altında geçerseniz bir güzel cezayı kesip eve gönderiyorlar
Evt arkadaşlar Kameramız hayırlı olsun
boyner ışıklardan erenköy divan ışıklara kadar bölgede
zamana göre hız kamerası koymuşlar
belli bir dk nın altında geçerseniz bir güzel cezayı kesip eve gönderiyorlar
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
süper olmuş zaten cadde de hızlı gitmeye ne gerek varyavaş yavaş bakına bakına git işte yazda geliyor şenlenir ortalık oh miss..
![]()
![]()
valla şehir içi normalde 30 ama 50 ile ceza gelmediğini duydum
malesef dk sını yada sn sini bilmiyorum..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Cadde de patlayanlardan sonra cok iyi olmuş.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
yaa zaten cadde paso kilit o yüzden sıkıntı yok![]()
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
İyi olmuş özellikle caddebostan sahil migros ışıklardan, bostancı deniz otobüslerine kadar veya s virajındaki ışıklara kadar olan bölgeyede konulursa çok iyi olur..
unless you ride the beast
you wouldn't understand
al iştebu beklenirdi zaten
önde plakam yok arkadanmı okuyor acaba onu merak ediyorum incelemek lazım
Geçen gece görmüştüm, boynerden önce kameraları dizmişler yol üstüne, tahmin ettiğim şey gerçek oldu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)