200 ödemenin mantığı yok :) işe girip yada tanıdık esnafa 300 verip emekliliği işletmek daha mantıklı :) ne saçma iş yapıyorlar..
Printable View
GSS için aylık 106,.. Tl ödemem çıktı ve sağlıktan yaralanmak için ocak şubat ve mart aylarını ödemem gerektiğini söylediler ziraat bankasına 320 lira ( 3 aylık prim) ödedikten sonra yararlanabildim.. bu primde nerede ikamet ediyorsanız onların gelir düzeyine göre belirleniyormuş SGK daki memur min. 30 tl max 210 tl civarı sayılardan bahsetti..
Aceleniz ne onu anlamadım gelir testini ve evrakları teslim ettiyseniz SGK'ya bekleyin... internet ortamına geçer daha SGK kayıt alıyor halen... GSS tescil sorgulamada yazan yazıyı sadece SGK ya evraklarını teslim etmeyenler ciddiye alsın... ayrıca süresi felan yok başvurunuzu yaptısanız gelir tespiti yapılacaktır ve size zaten mektup yollanacak (yada kendiniz gidip bizzat SGKda sorgulatın)SGK tarafından onunla gidip onayını yapacaksınız bitti...
valla banada ödeme çıkarmışlardı ama sistem beni bulamıyor :D
guzelpaylasım saolasın
GSS Uygulaması kapsamında tescil kaydınız bulunamamıştır.
yazıyo testte yzptırmadım zaten.. o değilde ne çok iş değiştirmişim onu farkettim :D 1 gün çalışıp çıktıgım bile var :D
benide deli etti yazıyorum hatalı diyo
sgkya gidip kimliğinii verip ne kadar geçirdiklerini öğreniyorsunuz.bana g2 geçirmişler ayda 114 lira.buna itiraz yolu filan yokmudur.üniversite hazırılığındayım çalışmıyorum nasıl ödeyeceğim bunu ? bir üniversitede kaydım vardı dondurdum oradan belge alsam kapsam dışı kalırmıyım?
hatalı giriş diyo ..