Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
ruhsatı kaybettimde de git emniyete. Niye bu kadar uğraştın ki?
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
ben yeni bi araç aldım..lpg işlencek( lpgnin gerekli evrakları hazır) muayenesi eksik..ek1 doldurttum yarın muayeneye gidicektimki şimdi ek1in kalktığını duydum..nasıl bi yol izlicez şimdi?
bu iş kar için yapılmaz zaten mecburiyetten yapılıyor haliyle mecburiyeti olan bir olayın karıda olmuyor tam zamanlı çalışan biriyseniz işinizden karınız olur diğer türlü işlerinizde askıya alırsın bütün gün git gel evrak kovala yaparsınız o günkü rızkınızdanda olursunuz..
birde arkadaşların servisi varmış ben bilmiyordum öyle servis gibi bir avantajınız yoksa yani trafikde orda burda tanıdığınız yoksa resmen bugün git yarın gel yaptırıyorlar sanki milletin işi gücü yokmuş gibi o yüzden müşavirler sizi bu tip sıkıntılardan kurtarıyor.. bütün günleri traifkde geçiyor nede olsa orda herkezle dost ahbab olmuşlar.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
LPG li araçlarda ilk ruhsata işletmeden sonra daha sonraki muayenelerde sızdırmazlık raporu alınma zorunluluğu kalktığı söyleniyor. Benim aracıma 2010 da takılmış lpg ruhsata falan işlenmiş, 2012 haziranda LPG ile ilgili sızdırmazlık raporu almam gerekiyormu?
'05 Honda CBF 600 SA
'16 Qashqai
sızdırmazlığa gerek yok abi hafif kusur olarak geçiyor sadece...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
arkadaşlar bugün öğlen gelen bilgilendirme ile ek1 mevzusu eskiden nasılsa bir süre daha öyle gidecekmiş bilginiz olsun eski uygulamaya geçildi bilgilendirme sonrası
yine yanlışlıklar ek1 üzerinde düzeltilip şubeden ruhsat çıkartılacak.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
evet bugun telefon geldı tuvturkten normal doldurdgum ek 1 formu ıle gıdıp halledıceklermıs hadı hayırlsıı![]()
ben geçen hafta corsayı silivriden yaptırdım tek seferde geçti üstelik ön cam dahil film varken 16 inc jant 195/45/16 lastiklerle arabayı çok defa çapraza kaldırdılar hepsi hafif kusurla geçti ama arabanızdaki eksikleri muayene istasyonunda daha iyi buluyorlar onu öğrendim11 satır hafif kusur
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)